Oyun İLe ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Oyun İLe ilgili
n8 alacaktım onun için nerden baksanız 500-600megabitlik bir oyun arşivim vardı tabiki bu 808ü görene kadar 808 alacamda bu biriktirdigim bütün oyunları 808 çalıştırırmı???

catdog136

catdog136

Üye
Evet çalışır sorunsuz ;)

wratH!

wratH!

Üye
çalıştırmaması için bir engel yok. Aynı işletim sistemi , aynı ekran çözünürlüğü. Hatta daha iyi bile oynarsın işlemci farkından. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Donna gelirse belki oynayamayabilirsin. Ama çoğunu oynarsın.

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
paylaşım yapalım arşivi :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Dimi3

Dimi3

Üye
Ben 808i kamerasi haricinde cok gereksiz buluyorum..

lolaman

lolaman

Üye
İlerde olursa yüzümüz gülerse direk 808 alırım ben kamerası için ama oyun için alacak olsam android alırım sIII ama nokiadan şaşmam dersen 603 bu oyunların babasını oynatır diyebilirim..

slant1111

slant1111

Üye
808 değil de lumia 900 alabilirsin,biraz beklerse pureview in wp7 olanı çıkacak üzernde çalışılıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
purewiew li lumia el yakar çok pahalı olur ayrıca sitede görselleri var benim pek hoşuma gitmedi tasarım

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
purewiew li lumia el yakar çok pahalı olur ayrıca sitede görselleri var benim pek hoşuma gitmedi tasarım

O sadece gereksiz ve saçma bir konsept Şah'ım.[:)]Telefon olarak Lumia 610 bile 808'den çok oyun açar.

doctorrr

doctorrr

Üye
baba en sağlamı en güzeli lumia 900 diğerleri fasa fiso 41 megapikseli naapacam ben kardeşim onun yeni gider canon un profesyonel kameralarından alırım eğer çok kamera istiyosam bu kocaman apağır bişi telefon dediğinin kullanımı kolay olması gerekir ele cebe sığması gerekir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt