Cep telefonunuz en son ne zaman bozuldu ?Sorun neydi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunuz en son ne zaman bozuldu ?Sorun neydi?
N70 in kapağını değiştirirken kapaksız elimden düşürdüm ekran patladı 20 tl verip değiştirmiştim.

6600 ında tuş işlemci anakarttan sökülüp değiştirildi.

irfan0202

Üye
3 ay önce arama geldiginde telefon kapanıyordu garantiye verdim yaptılar

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
şuan kullandığım 6220 c hiç bozulmadı maşALLAH'ı var. Ama önceki samsungum wc ye düşmüştü ve acı çeke çeke öldü.

u_cosar

u_cosar

Üye
çok şükür donanımsal olarak c6-01 ime bir şey olmadı ama bazen donuyodu flash atıyorduk :D

Hasan

Üye
Daha dün telefona format attım menü bıraktığım gibiydi formattan önce oluşturduğum klasörler de silinmemişti,Sonra o klasörleri sildim telefonun tuşlarıni kilitledim açtım ve o klasör bi daha oluşmuş . Sinir etti bu şey daha dün format attım telefon en az 5 defa reset attı :d:

---------- Eklendi @ 16:26:02 ---------- Yazıldı @ 16:24:53 ----------

soft format yetmedi hard format attım anca düzeldi

u_cosar

u_cosar

Üye
Daha dün telefona format attım menü bıraktığım gibiydi formattan önce oluşturduğum klasörler de silinmemişti,Sonra o klasörleri sildim telefonun tuşlarıni kilitledim açtım ve o klasör bi daha oluşmuş . Sinir etti bu şey daha dün format attım telefon en az 5 defa reset attı :d:

---------- Eklendi @ 16:26:02 ---------- Yazıldı @ 16:24:53 ----------

soft format yetmedi hard format attım anca düzeldi

format devri benim için bitmiştir ben format yerine artık flash atmayı tercih ediyorum

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia 5230 kullanıcısym tlf 1.5 senelik arada ekran çizgi çizgi oluyor haricinde bir sorun yk

ibrother

ibrother

Üye
n93'ü 512mb'lik kartla takas edip aldım. Kamerası bulanık gösteriyor.mercekleri değişmeli ama teleskop merceği telefoncuda kalmamış.. :( uzaydaki hbbr teleskopundan alacakmış.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiçbir sorun olmadı :alkis

tempestshine

tempestshine

Üye
Ekran arada bir bembeyaz oluyor.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt