Sertifikaladım ama olmuyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikaladım ama olmuyor yardım
arkadaşlar elinize sağlık anlattıklarınızla telefonu hackledim bazı programlar artık yükleniyor fakat hala yüklenmeyen programlar war yüklenemiyor diyip kapanıyor lütfen yardım edin bu neden oluyor

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
n95 accelerometer plugin diyor ve benim telefon n95 8gb uygun değil mi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
programın kendisinde sıkıntı olabilir

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
telefon ile uzaktan kumandalı arabayı falan oynat diyodu shake racer falan diyodu oda çalışmıyor defend london diye bişe war oda çalışmıyo nerde yanlış war bilen yok mu ya

emoliii

emoliii

Üye
O programlar bendede çalışmadı n95 (8gb değil) hackli v31.0.017

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
aynı hatayı mı veriyor kardeş "yüklenemiyor" diyip kapanıo

ibrother

ibrother

Üye
yüklenmiyor uyarısı programla alakalıdır hack ile değil.

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
n95i ışın kılıcı yapan diyo daha nasıl desteklemez yaw bizzat benim telefonun adı geçio,,,,,,bu arada benmki 8lik

enoes

enoes

Üye
    Konu Sahibi
telefona dokununca alarm veren sensör uygulaması da çalışmadı

emoliii

emoliii

Üye
Bendede irremote çalışmıyo sorunsuz yüklendi ama

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
kardeşim sen biraz cahilsin galiba ne arıyosan telefonuna uygun olan forumdan bul

place3461

place3461

Üye
bir şey yüklenemiyorsa yüklenemiyordur :)hack olayını adamakıllı yapmışsan telefonunun işletim sistemi versiyonuna göre program yüklemelisin telefona uyumlu olmayan program yüklenemeyebilir

emoliii

emoliii

Üye
Öyle değil arkadaşım.telefonuna uygun program yükle demek istedim.diğerleri uygun olmaz.

tamam kardeşim pardon ama söylediği programların hemen hepsi n95 uyumlu hatta sadece n95 yazan bile var ama bendede çalışmadı çoğu.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
tamam kardeşim pardon ama söylediği programların hemen hepsi n95 uyumlu hatta sadece n95 yazan bile var ama bendede çalışmadı çoğu.

Bende hepsi çalıştı.bende iyi bir N95 kullanıcısıyım.telefonunuzu güncelleştirin.ondan olabilir.en son sürüm v.35...dir.

yyy

Üye
telefonu heck le bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt