Mark bu sefer olmadı be

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Mark bu sefer olmadı be
Evet beklenen gün geldi çattı artık Facebook'ta zaman tünelindeyiz girince bir terslik var dedim fark etmedim dalgınlıktan sonra bi baktım ki zaman tüneline hoş geldiniz diyor 18 Nisana kadar süremiz var ardından olay başlıyor.Mark herşeye tamam dedikte bu olmadı
geri sayım
ekleyecektim olmuyor java-script kodu ekleyemedim :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Eykul

Eykul

Üye
Evet beklenen gün geldi çattı artık Facebook'ta zaman tünelindeyiz girince bir terslik var dedim fark etmedim dalgınlıktan sonra bi baktım ki zaman tüneline hoş geldiniz diyor 18 Nisana kadar süremiz var ardından olay başlıyor.Mark herşeye tamam dedikte bu olmadı

Hangi olay? Ne olurmus?

Eykul

Eykul

Üye
Facebook kullanmadigim icin bilemiyorum.. Nasil birsey ki? Eskiden yazdigim paylastiklarini felan mi gosterecekler?

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Facebook kullanmadigim icin bilemiyorum.. Nasil birsey ki? Eskiden yazdigim paylastiklarini felan mi gosterecekler?
o liste halindeki şey artık tablo gibi değişik birşey oldu

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Durum güncelleme yeri bi tarafta, arkadaşlar diğer tarafta, o burda, şu şurda, akrabalık terimlerini bulamıyorsun, kısaca:

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
örneğin (kendi profilim ve bazı yerlerini sildim :islik )

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bır direnişin daha sonuna geldık :ehe gerı sayım basladı

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
bır direnişin daha sonuna geldık :ehe gerı sayım basladı

aynen öyle son 6 gün bu sefer geçiyoruz kesin olarak ben yine direneceğim kendi yayınlasın :d: hafta sonu düzelteyim de ne var ne yoksa :islik

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben geçeli çok oldu.Alışmaya bakın ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
3 hesaptan sadece 1 tanesinde geçtim. O da kapak fotoğrafı koymak için :ehe

Eykul

Eykul

Üye
örneğin (kendi profilim ve bazı yerlerini sildim :islik )

Baska paylasim sitelerine benzemis.. Myspace diye bir paylasim sitesi vardi o da buna benzemiyormuydu? Zaten ne fark edecek ki facebook a alismissiniz buna da elbet alisirsiniz :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Son ana dek direneceğim, hatta aklıma bir yöntem geldi, şimdi hesabı dondursam, herkes geçtikten sonra açsam, acaba beni atlarlar mı? Denemekten zarar gelmez ben yapıyorum valla. :ehe

Eykul

Eykul

Üye
Son ana dek direneceğim, hatta aklıma bir yöntem geldi, şimdi hesabı dondursam, herkes geçtikten sonra açsam, acaba beni atlarlar mı? Denemekten zarar gelmez ben yapıyorum valla. :ehe

Soyledigine sende inaniyormusun... Bir degisiklik varsa o herkeze uygulanir mahakkak

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Baska paylasim sitelerine benzemis.. Myspace diye bir paylasim sitesi vardi o da buna benzemiyormuydu? Zaten ne fark edecek ki facebook a alismissiniz buna da elbet alisirsiniz :D

biraz benziyor myspace i biliyorum facebook'a alıştık ta artık hesabı açıp offline moduna alıyorum :) zaten bilen bilir açık olduğunu ondan sorun olmuyor :d: twitter daha iyi , güncel

mc muratx

mc muratx

Üye
benimki de bir hevesti malesef :ah yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,hep eksilerini söylüyorsunuz ama artıları da var.en sevdiğim özelliği kapak fotoğrafı yapabiliyoruz olması.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
benimki de bir hevesti malesef :ah yaklaşık 4 aydır kullanıyorum,hep eksilerini söylüyorsunuz ama artıları da var.en sevdiğim özelliği kapak fotoğrafı yapabiliyoruz olması.

kapak fotoğrafı dışında da hiçbir marifeti yok benim gözümde.

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Zaman Tüneline gırenler çıkamadı hakkınızı helal edin a dostlar :( mark zorunamı gitti gardaş zorunaaa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt