Nokia 808 gerçek bi telefon mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 gerçek bi telefon mu?
Arkadaşlar nette baktım 41MEGAPIXEL yazıyor? Nasıl oluyor bu profesyonel kameralar 21mp ile süper görüntüler veriyor bu nasıl 41mp'yi bu kadar küçük boyutlu yapıyor? Ve görüntü kalitesi ne derece net?

klongs

klongs

Üye
41 mp degil 41 mp gibi gozukuyor

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl ya sitesinde baktım 5mp google'da arattım üstünde 41mp gsmarena'da çektiğ resimlere baktım 15MB'nin üstünde. Görüntü benim eski nokia n95 8gb'den daha kötü. Ama boyut çok yalnız video mükemmel çekmiş.

Corby-700

Corby-700

Üye
Evet.808 gerçek bir telefon.Yalnız çok kalın.Tasarım yönünden berbat :kotu:

pRime.

pRime.

Üye

hayır 38 megapiksel çekebiliyor cihaz. normal modu mevcut.

---------- Eklendi @ 21:25:53 ---------- Yazıldı @ 21:24:55 ----------

o nasıl ya sitesinde baktım 5mp google'da arattım üstünde 41mp gsmarena'da çektiğ resimlere baktım 15MB'nin üstünde. Görüntü benim eski nokia n95 8gb'den daha kötü. Ama boyut çok yalnız video mükemmel çekmiş.

gözlerinin pasını silip bir daha bak. o fotoğrafları n95'inle 40 yıl uğraşsan çekemezsin. :oke:

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
***Aynısıdır demiyorum n95 ile hayatta olamaz zati.***
***TASARIMI ÇOK KABA GENE NOKIA'NIN TAKOZ MODELLERI ARASINDA SAYILACAK . Kesinlikle. Ama ben sevdim açıkçası pppixel 'i 180 ve bu çok düşük renk.*** 41mp.ha beklemezdim nokia'dan.

_ardaa

_ardaa

Üye

Gibi kısmını açıklar mısın merak ettim, 808 ile toplamda 38milyon piksellik fotoğraf çekebiliyorsun istersen 5 veya 8mp'lik fotoğraflarda çekebiliyorsun modları mevcut, çektiğin 5 ve 8mp'lik fotoğraflarda görüntü kayıpsız digital zoom yapabiliyorsun.

pRime.

pRime.

Üye
***Aynısıdır demiyorum n95 ile hayatta olamaz zati.***
***TASARIMI ÇOK KABA GENE NOKIA'NIN TAKOZ MODELLERI ARASINDA SAYILACAK . Kesinlikle. Ama ben sevdim açıkçası pppixel 'i 180 ve bu çok düşük renk.*** 41mp.ha beklemezdim nokia'dan.

düşük renk? renk tüm akıllı telefonlarda standart olan 16.1 milyon. düşük olan piksel yoğunluğu.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi

düşük renk? renk tüm akıllı telefonlarda standart olan 16.1 milyon. düşük olan piksel yoğunluğu.

zati pp.diye belirttim renk'i sonradan ekledim. Anlaşılsın diye yoğunluk iphone 4'e göre çok düşük neredeyse yarı yarıya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt