o kim Tuba erva'mı

biraz zeki olsun güzellik tabiki , ve teknolojiden de anlasın yeter birşey anlatırken sap gibi ortada bırakmasın yeter![]()
teknolojiden anlayan bayan sayıcı pek fazla değil , en azından afyonda 
aynen okulda birinin teleonuna birşey olur adem şu nasıl
abi okulda telefonlar hakkında konuşuyorum işte şu yazılımla şunu atman lazım şunu yapman lazım herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ne diyosun sen hiçbişey anlamıyoruz diyolarteknolojiden anlayan bayan sayıcı pek fazla değil , en azından afyonda
![]()
yeni çıkanlarla zar zor ilgileniyorum değişik değişik sistemler nokia olsa hangi bölüme gideceğini ezbere söylüyorum ama yeniler öyle değil
zar zor en basitinden yüzey olarak anlatıyorum adama CWF diyorum anlamıyor gelde sistemi anlat şimdi
abi okulda telefonlar hakkında konuşuyorum işte şu yazılımla şunu atman lazım şunu yapman lazım herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ne diyosun sen hiçbişey anlamıyoruz diyolarteknolojiden anlayan bayan sayıcı pek fazla değil , en azından afyonda
![]()

![]()
ama bugünlerde bile hala o dellenip ikisine saatlerce teknoloji anlatmamı hatırlar ve güleriz.
hoş yine anlamıyorlar ya teknolojiden 
)
aynen okulda birinin teleonuna birşey olur adem şu nasılyeni çıkanlarla zar zor ilgileniyorum değişik değişik sistemler nokia olsa hangi bölüme gideceğini ezbere söylüyorum ama yeniler öyle değil
zar zor en basitinden yüzey olarak anlatıyorum adama CWF diyorum anlamıyor gelde sistemi anlat şimdi
Benim bahsetmeme gerek bile yok.
katılıyorum kardeşim, sırf bu yüzden ciddi ciddi 2 kızı eve getirip, onlara android'i, ios'u, nokia'nın nasıl çöktüğünü, sonra nasıl toparladığını falan anlattım. Laf değil cidden yaptım bunu. Ama bayağı sinirlenmiştim o gün, artık menüye dahi nereden gireceği sorulunca kafa atıyor tabi.ama bugünlerde bile hala o dellenip ikisine saatlerce teknoloji anlatmamı hatırlar ve güleriz.
hoş yine anlamıyorlar ya teknolojiden
![]()
Geçen kız bana Symbian ney dedi? işletim sistemi dedim.işletim sistemi ney dedi? uzun uzun anlattım.(ne anlattıysam hatırlamıyorum)
sonra telefonunu getirdi.(c5-03) dediki.bu symbian mı? evet dedim.o zaman hd oyun atsana bana dedi.teli bana verdi.maxicebe girdik.beğendiği oyunların hepsi android ve ios oyunları.ben dedim bunları atamayız.o da niye dedi? bende bunlar senin tele uymaz.bunlar android ve ios için dedim.cevap şu :
yemezler oğlum bunlar sambıyın için demi? sen kimi kandırıyon dedi.çekti gitti![]()
abi ben milletin yanında teknolojiden bahsedemiyorum ya anlamıyorlar bana tip tip bakıyorlar tüm teknoloji haberleri ademde felan yeter diyorum artık aslında teknoloji sitelerinde birazcıktakılsalar herşeyi bilecekler ama yokk
![]()

aynen okulda birinin teleonuna birşey olur adem şu nasılyeni çıkanlarla zar zor ilgileniyorum değişik değişik sistemler nokia olsa hangi bölüme gideceğini ezbere söylüyorum ama yeniler öyle değil

beni bazen susturuyorlar yeter artık diyerek![]()