Hayatınızda yaptığınız Çılgınlıklar ve Yaramazlıklar?:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Hayatınızda yaptığınız Çılgınlıklar ve Yaramazlıklar?:D
Gecenin 2 sinde 9.Kattan aşağı balkondan 5 litrelik su dolu bidonu attım:D bomba gibi patladı:D :D:D

Dedemin sigaralarıyla oynarken minder yandı bir anda alev aldı dedem bi geldi ölüyodu adam:D paspası alıp allah allah diye söndürüyordu.

Okulum duvarına grafiti çizdim.

Sınav ertelensinsin diye arkadaşlarla duvara kocaman erkek üreme organı çizdık üstüne kızların isimlerini yazdık:D olay çıktı sınav iptal oldu:D

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer

spy ghost

spy ghost

Üye
:d: :aha: sen neymişsin ya kahkaha attrıdın :d:

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben genellikle önüme gelene çelmet atarım.Beden eğitimi dersinde koşuyorduk.Bir kaç kişiye çelmet atıp düşürmüştüm :ehe

Birde kimseye gözükmeden huysuzluk yapan komşu çocuklarına ya da akraba çocuklarına dil çıkartır.çimdiklerim.sinirimi bozmasınlar.

Özellikle pc isteyen 2 yaşındaki kuzenlerim beni deli ediyor.Wolf oynuyorum.Ne güzel.Tam adamı öldürecem.Ayağıyla kasaya dokunup pc'yi kapatıyorlar :d:

En sevdiğim bu :d:

Ben hergün evden kaçarmışım.4-5 yaşlarındayken dışarı oynamaya çıkarmışım.Babaannem diğer kadınlarla konuşurken ben yandan yana kaçarmışım.Tüm mahalleyi peşime takarmışım.:kop2:

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer ve spy ghost

Hasan

Üye
Okulun bilgisayarını çökerttim,okulun projeksiyon perdesini yere indirdim,Okulun kaloriferini bozdum,evimin yanındaki fabrikanın pencerelerini taş ile yere indirdim 1 yıl geçmeden bina yıkıldı :kop2:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Apartman girişindeki zil butanlarına basardım, zile basıp kaçmak artık çok kılasık olmaya başlamıştı
zil butanlarına birer damla japon yapışıtırıcı damlatırdım ziller çalışmaz olurdu ertesi gün zil butonu nu degiştirilirdi
çöplükten buldugum enjektörle komşunun agcındaki limonlara sabunlusu enjekte ederdim.
wc pencerseinin havalandırma boşlugunu kundaklamıştım. Çok fazla pislik birikmiş duman çok çıkınca
itfaye çagırılmıştı Anahtarı üzerinde unutulmuş kapıyı kitliyip anahtarı çıkarmadan kapının üzerinde kırdım çilingir çagırlmıştı
nisafirin birinin cantasının içine iri ağır bitane taş koymuştum

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Apartman girişindeki zil butanlarına basardım, zile basıp kaçmak artık çok kılasık olmaya başlamıştı
zil butanlarına birer damla japon yapışıtırıcı damlatırdım ziller çalışmaz olurdu ertesi gün zil butonu nu degiştirilirdi
çöplükten buldugum enjektörle komşunun agcındaki limonlara sabunlusu enjekte ederdim.
wc pencerseinin havalandırma boşlugunu kundaklamıştım. Çok fazla pislik birikmiş duman çok çıkınca
itfaye çagırılmıştı Anahtarı üzerinde unutulmuş kapıyı kitliyip anahtarı çıkarmadan kapının üzerinde kırdım çilingir çagırlmıştı

Enjektör ha :D:D

TheExplorer

Üye

Oha naptın aga sen:D

Anlatayım,ilkokul 4'e giderken ensemin arkasını tıraş jileti ile kesmiştim(amaç saçlarımı kesmek).Tam o sırada damara gelecekmiş ki,küçük bir çizik ile atlatmışım.

Urfa'da yaşarken kuşlar hep evlerin balkonlarının arka taraflarına yuva yapardı.İki tane yumurtlamış bu embesil:DBende ne bileyim,tuttum yumurtaları 4.kattan aşağıya attım.

__xXx__

__xXx__

Üye
bende halamin kedisini tirmaladi diye 3. kattan atmıştım bi daha hiç görmedik

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
bende halamin kedisini tirmaladi diye 3. kattan atmıştım bi daha hiç görmedik

Hahaha aynen :D annem dayım ben balık yemeye gtmiştik sakarya nehrinin oraya annemde acayip kediden korkar .Kedi masanın altındaymış gerçi ben hatırlamıyorum annemde çığlık atıp korkmuş annem korktu diye kediyi tutup nehire suya atmışım :D garsonlar kurtarmıs kediyi:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Küçükken teyzemin wc snin kulanmıştım su dökmeme ragmen bir yeri kirli kalmıştı bende ayıp olmasın
buldugum gibi bırakmak istedim lavabo da ki diş fırcasıyla temizleyip firçayı geri yerine koymuştum :ah

__xXx__

__xXx__

Üye
kimya dersinde deney yaparken tüpü tıkalı unutup arkadaşla sohbete dalmistim tüp roket gibi fırlayıp kolona çarparak parçalanmıştı okula ceza olarak 4 tane tüp almıştım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
felsefe derslerinde hep ütopya manyağı bunak hocamı okuma saati diye kandırır ders anlatmasına engel olurdum :D arkadaşın altına tam oturacakken beton çivisi koymuştum pantolonu delinmişti :d: arkadaşlarla pisuvara işerken yandaki arkadaşın bacağına işemiştim lise 1'de bütün bahçeyi bana koşturmuştu ama ıslak olduğu için benim kadar hızlı koşamadıı :kop2:

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
3 yaşında annemin elinden kurtulup yokuş aşa allah ne verdıyse koşmuştum yakalandığımda annem nereye dediğinde bırak beni ben kocaya kaçıyorum demiştim :d:
kardeşimle oyun oynarken nasıl becerdıysem ıttırıp çiviye sokmustum kafasını::D

__xXx__

__xXx__

Üye
yeni hatırlıyorum da kızdım diye erkek kardeşimin kafasına boncuklu tabanca ile ateş etmiştim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Panelvan minibüsle halı saha maçına giderken yokuş aşağı sırf şaka olsun diye ani fren yapmıştım bazıları maçta forma giyemedi :kop2:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Kedilere yapmayın yazıktır be. :(

ibrother

ibrother

Üye
biyoloji labaratuarını ders diye hocadan alıp gönül eylendirme yeri yapmıştım. :D:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt