Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Thej max mobile cleaner v1.80 signed YENİ( mobil temizleyici )
Sponsorlu Bağlantılar
ayvalıkonur
Üye
teşekkürler.
kaygisiz43
Üye
Bu program internette dolasırken hafıza dolu sorunana çözüm bulacak mı bi deniyelim bakalım
Paylaşım için teşekkür ederim
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
esokmen
Üye
eyvallah
gokhan_oznur06
Üye
))
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar
Fa_Ni
Üye
biraz daha açıklarmısınız zarar ve yararlarını
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
hiç bir zararı yoktur telefonda kalan sistem kalıntılarını temizler hiçbir uygulama oyun veya herhangi birşeye zararı yoktur telefon hafızasını artırır ve telefon biraz daha hızlanır
alpaslan5832
Üye
Teşekkürler
ChatLaqqCocuk
Üye
saoL Dostum quzeL UyquLama
asigsasi
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar
vdtyzgll
Üye
programı göremedim
tolkitolki
Üye
arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederim
telefonun c: sürücüsünde 4 mb alan açmış oldu. belki çok büyük değil ama yine de çok işime yaradı.
tek dokunuşla iş bitiyor
arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkür ederim
telefonun c: sürücüsünde 4 mb alan açmış oldu. belki çok büyük değil ama yine de çok işime yaradı.
tek dokunuşla iş bitiyor
teşekkurler.telefonum hackli olmadıgı için bu tür programları yükleyemiyordum.programı çalıştırdım taramaya başladı.Toplam 7 Mb silindi dedi ama dosya yöneticisine baktıgımda 7 mb lık yer açılmadı.acaba yapmamız gereken bir adım daha var mı?
teşekkurler.telefonum hackli olmadıgı için bu tür programları yükleyemiyordum.programı çalıştırdım taramaya başladı.Toplam 7 Mb silindi dedi ama dosya yöneticisine baktıgımda 7 mb lık yer açılmadı.acaba yapmamız gereken bir adım daha var mı?