S40 Telefonlarda Video İzleme

Sponsorlu Bağlantılar

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
S40 Telefonlarda Video İzleme
Telefonunuzda video izleyemiyorsanız buyrun bu yöntem işinizi görür ;

Menü>Ayarlar>Yapılandırma>Kişisel Ayarlar>Ekle>Akış>Etkinleştir

Bundan sonra Flash lite desteği ile internetteki videoları izleyebilirsiniz.

C3 ve X2'de denendi.Olumlu sonuç alındı.Buyrun bu da videosu;

Flash Lite destekli s40 telefonlara birkaç örnek:Nokia C3,Nokia X2,Nokia 6303 Classic,Nokia 5130 XM,Nokia X3-02,Nokia X3,Nokia C3-01,Nokia C2-01,Nokia C2-03,Nokia Asha 300,Nokia Asha 201,Nokia Asha 303,Nokia 3710 Fold

Flash Lite belli bir boyuta kadar olan swf uzantılı flash dosyalarını telefonumuzda görüntülememize yarıyor.
Nokia 3110c'nin de flash lite desteği var ancak rtsp prokolünü desteklemediği için internetten video izlemek mümkün değil.
Yanlış bilmiyorsam eğer s40v5, s40v6 destekli cihazlarda netten video izleyebiliyoruz.s40v3 de olabilir bunların arasında.

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-1499598/aikanaro/ Nickli arkadaşa Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet_Selim

Archonn

Archonn

Üye
Teşekkürler :) Ama Flash Lite ile bir alakası yok bunun. Flash Lite belli bir boyuta kadar olan swf uzantılı flash dosyalarını telefonumuzda görüntülememize yarıyor. :)

Nokia 3110c'nin de flash lite desteği var ancak rtsp prokolünü desteklemediği için internetten video izlemek mümkün değil.
Yanlış bilmiyorsam eğer s40v5, s40v6 destekli cihazlarda netten video izleyebiliyoruz.s40v3 de olabilir bunların arasında.

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Teşekkürler Dostum :oke: C2-01'de video izleyemiyordum.Bu işe yaradı.Pek zevkli olmuyor.Küçücük ekranda ama olsun :D

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :) Ama Flash Lite ile bir alakası yok bunun. Flash Lite belli bir boyuta kadar olan swf uzantılı flash dosyalarını telefonumuzda görüntülememize yarıyor. :)

Bilgi için teşekkürler :)

kesinzafer

kesinzafer

Üye
çok teşekkürler 1 haftadır arıyordum iyi paylaşım teşekkürler

irfan0202

Üye
teşekkürler

mobilci68

Üye
Peki 2700 da video izleme var mı

Atesemre

Üye
Yanıt yok tekrar deneyin diyor..?

thelodos

Üye
arkadaslar benim tel nokia c2 hafiza karti taktigimda hafiza karitina bozuk dosyalar geliyo onlari silsemde geliyo telde virusmu var

whathellisthis

Üye
Ben akış ayarlarıma indirilenlerden girdim ve "Hiçbir ayar bulunamadı. Servis sağlayıcınızla görüşün." çıktı. Bu saatten sonra yapılacak bir şey var mı, kurtarılır mı? :d:

orkunsyuv

Üye
kardeşim c2 01 de denedeim yapamdım bi anlatabilirmisin ek bişey mi yaptın ?

45318

Üye
nokia 2700 classic'de nasıl video izleyebilirim?

sysrap96

Üye
Ya arkadaşım konu açarken yazdığınız başlıklara biraz dikkat edin. Bir de yazmışsın internetteki videoları izleyin diye. m.youtube ile cepten video izleniyor zaten biz de giriyoruz ki internetteki videoları izleyelim...

Halil06gs

Üye
Nokia x3-02 cihazım var ama internet ten video izlerken ses var görüntü yok ne yapmam gerek acil lütfen

er1923

Üye
Telefonunuzda video izleyemiyorsanız buyrun bu yöntem işinizi görür ;

Menü>Ayarlar>Yapılandırma>Kişisel Ayarlar>Ekle>Akış>Etkinleştir

Bundan sonra Flash lite desteği ile internetteki videoları izleyebilirsiniz.

C3 ve X2'de denendi.Olumlu sonuç alındı.Buyrun bu da videosu;

Flash Lite destekli s40 telefonlara birkaç örnek:Nokia C3,Nokia X2,Nokia 6303 Classic,Nokia 5130 XM,Nokia X3-02,Nokia X3,Nokia C3-01,Nokia C2-01,Nokia C2-03,Nokia Asha 300,Nokia Asha 201,Nokia Asha 303,Nokia 3710 Fold

Nokia Asha 201 modelinde Yapılandırma / Kişisel Yapılandırma kısmından yeni ekle dediğimizde akış ayarları bulunmuyor. Dolayısı ile video izleneceğini düşünmüyorum.

Looqposse

Looqposse

Üye
asha 2xx 'li serılerının yazılımlarında birçok sorun var. Cihazlar bazı seçenekleri içlerınde barındırsalar da kullanma olanağınız olmuyor. Mesela asha 200de yeni çalma listesi seçeneği bulunmamakta. Yeni akış ayarı seçeneği de bulunmuyorsa şaşırmam :D