AlpReis
Üye
1 GB Flash Disk 8 GB gözüküyor:)-Yardım
Arkadaşlar, biraz uzun olacak ama 8-10 yıl kadar önce 1 GB'lk bir taşınır bellek (flash disk) almıştım. markası trinty midir nedir. Ben bunu sanırım 3-4 yıl önce USB Disk Formatlama programı ile format attım. Sonra birde baktım bellek 8 GB gözükmeye başladı. Ne iş falan derken tekrar format attım ama hala 8 GB. 1 GB'tan büyük veri attım içine almadı. yani 8 olarak gözüküyor ama aslında 1 GB. Biraz uğraşıp baktım veri transeri falan iyice yavaşladı. Bende başka bir tane aldım bunu bir kenar atmışım. Geçenlerde elime geçti. Minik ve anahtarlık gibi bir şey. ilk flash diskim. Dedim bir daha uğraşayım. Hala 8 gb görünüyor ve artık hiç veri kopyalayamaz olmuş. bilgisayar görüyor ancak biçimlendir diyor. Biçimlendirmeye çalışınca da uzunca bir süre bekleyip sonra salt okunur falan filan bir şeyler saçmalıyor. Bir kaç program denedim. Biçimlendirip, partitionlara böldüm ama hala 8 gb.
Ben bellekte değilim. Daha önce biyle bir şey duyan oldu mu? Böyle bir şey nasıl olur, açıklaması varmı ki?
Ben bellekte değilim. Daha önce biyle bir şey duyan oldu mu? Böyle bir şey nasıl olur, açıklaması varmı ki?

haline şükret..