bilgi almak istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
bilgi almak istiyorum..
android telefonlarda en az sorunla karsilasabilecegim max 900tl ye kadar hangi telefonu onerirsiniz

klongs

klongs

Üye
neo v yada galaxy w

PriZm

PriZm

Üye
Neo V.

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler neo v almk işime gelrde işlemci hızı 1ghz ram i bulamadm yardmcı olurmusunuz mümkünse link atın.

KayraBey

KayraBey

Üye
Shiftdelete telefonu incelemiş.Aşağıdaki bilgileri ordan aldım...

.......
3.7 inçlik LED aydınlatmalı ekranı, kalitesiyle göz dolduruyor. 854 x 480 gibi son derece yüksek bir çözünürlüğe sahip olan bu ekran, sırf görmek için ekranın dibine kadar girmediğiniz sürece piksellerini belli etmiyor. Harika çözünürlüğün yanısıra, renk konusunda da dikkatimizi çekiyor Xperia Neo V.
Android'in 2.3.4 sürümünü kullanan Sony Ericsson, menülerde geçiş hızı konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmadan tüm işlemlerinizi yapmanıza olanak sağlıyor.
GPS, WiFi, çoklu dokunmatik ekran, hareket algılayıcı, 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, 1 GB dahili bellek derken oldukça dolu bir telefonla karşılaşmış oluyoruz.

---------- Eklendi @ 23:05:35 ---------- Yazıldı @ 23:04:42 ----------

Benim bildiğim dahili bellek 320mb ama burda 1GB yazıyor.Eğer onlar doğru söylüyorsa gerçekten iyi ve alınabilir telefon

mancukya

Üye
LG 2x Türkiye fiyati nedir aslinda güzel bir telofon ve 900 altina düstügünede emnim o telin neden önerilmiyor bilmiyorum.
LG tek kötü tarafi android eski sürüm ve yalan söylemesi ama Bootlader kilitli degil ve cok güzel romlar var Mui, ICS, Cyanogen 7 ve 9 gibi.

karayel90

karayel90

Üye
galaxy w al derim

__xXx__

__xXx__

Üye
Shiftdelete telefonu incelemiş.Aşağıdaki bilgileri ordan aldım...

.......
3.7 inçlik LED aydınlatmalı ekranı, kalitesiyle göz dolduruyor. 854 x 480 gibi son derece yüksek bir çözünürlüğe sahip olan bu ekran, sırf görmek için ekranın dibine kadar girmediğiniz sürece piksellerini belli etmiyor. Harika çözünürlüğün yanısıra, renk konusunda da dikkatimizi çekiyor Xperia Neo V.
Android'in 2.3.4 sürümünü kullanan Sony Ericsson, menülerde geçiş hızı konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmadan tüm işlemlerinizi yapmanıza olanak sağlıyor.
GPS, WiFi, çoklu dokunmatik ekran, hareket algılayıcı, 1 GHz işlemci, 512 MB RAM, 1 GB dahili bellek derken oldukça dolu bir telefonla karşılaşmış oluyoruz.

---------- Eklendi @ 23:05:35 ---------- Yazıldı @ 23:04:42 ----------

Benim bildiğim dahili bellek 320mb ama burda 1GB yazıyor.Eğer onlar doğru söylüyorsa gerçekten iyi ve alınabilir telefon

evet dahili belleğin 320 mb i sadece kullanıcıya ayrılmış

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınz içn teşkkürlr rooj atma, 5800a cfw atma gbi bşeymi?

__xXx__

__xXx__

Üye
galaxy w da kullandım onlarda ram sıkıntısı oluyor ama neo v de öyle birşey yok

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
cfw degilde hack gibi bir sey

Gereklimi? yani 5800 kullanıyrum hack knusunda az skıntı çekmedım en son bi uygulama buldmda hallettm. root atarkfn de böyle skıntılımı ve en önemlisi riskleri varmı?

__xXx__

__xXx__

Üye
Gereklimi? yani 5800 kullanıyrum hack knusunda az skıntı çekmedım en son bi uygulama buldmda hallettm. root atarkfn de böyle skıntılımı ve en önemlisi riskleri varmı?

root atmanın en büyük sıkıntısı cihazını garanti dışı bırakmasıdır

klongs

klongs

Üye

root bazı uygulamalar için gerekli çoğu uygulama root istemez çok gerekli değil yani

MoonLife01

MoonLife01

Üye
neo v al kardeşim

hotlock

hotlock

Üye
ikinci el temiz garantli bir desire hd al . 1.5 gb rom 768 mb ram var. Kasilma nedir bilmezsin bu cihazda.

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi

root atmanın en büyük sıkıntısı cihazını garanti dışı bırakmasıdır

Garanti yakmaya gerek yok o zaman root atmasamda olur değl mi?

---------- Eklendi @ 19:54:33 ---------- Yazıldı @ 19:53:14 ----------

root bazı uygulamalar için gerekli çoğu uygulama root istemez çok gerekli değil yani

Pek sıkıntı yok anladğm doğru mu

---------- Eklendi @ 19:56:21 ---------- Yazıldı @ 19:54:33 ----------

neo v al kardeşim

Güzel telfn onu alacam oyle görünyo

---------- Eklendi @ 19:57:38 ---------- Yazıldı @ 19:56:21 ----------

ikinci el temiz garantli bir desire hd al . 1.5 gb rom 768 mb ram var. Kasilma nedir bilmezsin bu cihazda.

2. ele pek sıcak bakmıyorm bulursm elden alabilirm, yine sağolasn

klongs

klongs

Üye
rootsuz kullanirsin bir sikinti olmaz hack gibi degil

eRDiiL

eRDiiL

Üye
teknik olarak galaxy w biraz daha iyi

ts.61

ts.61

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkürler neo v alacağm konuyu kapatma durumu varsa nasl kapatılır söylermsniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt