Arkdaşlar Önerilerinizi Bekliyorum İçeri Bi Gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar Önerilerinizi Bekliyorum İçeri Bi Gelin
Arkadaşlar ben telefon alacağımda yazın bu iki telefon 'Samsung i8150 Galaxy W ve Nokia C6-01' arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi önerilerinizi bekliyorum.

karşılaştırma var arkadaşlar bakabilirsiniz.

CryuS

CryuS

Üye
Buyur kardeşim linkte karşılaştırmasını yaptım." " Bence Samsung hemde açık ara.

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim linkte karşılaştırmasını yaptım." " Bence Samsung hemde açık ara.

teşekkürler fikriniz için. bende bu sefer samsung düşünüyorum nokiadan yıldım biraz aklım c6-01ede gitti

klongs

klongs

Üye
galaxy w daha iyi

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar galaxy ace'i almaya değer mi?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
peki arkadaşlar galaxy ace'i almaya değer mi?
Kesinlikle hayır.Bende senin gibi durumdayım.bütçem 700-900 arası.Sende biraz kendini kas ve ikinci el çok daha iyi birşeyler al.Saydığın cihazlarda en iyisi w ancak 3-4 ay sonra seni yarı yolda bırakır.

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi

Kesinlikle hayır.Bende senin gibi durumdayım.bütçem 700-900 arası.Sende biraz kendini kas ve ikinci el çok daha iyi birşeyler al.Saydığın cihazlarda en iyisi w ancak 3-4 ay sonra seni yarı yolda bırakır.

ben ikinci el düşünmüyorum arkadaşlar. benim en son limit 700 peki siz ne önerirsiniz? ben sıkta mesaj yazıom arada

---------- Eklendi @ 18:09:05 ---------- Yazıldı @ 18:08:37 ----------

Bizim ibrahim abi var ace aldı 700tl ye sonra 1 hafta geçmeden dayanamayıp 500tl ye zor sattı.. Alanların hiçbiri memnun değil...

peki kardeş sen hangisini önerirsin?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
benim 900 tl bütçem olsa 2. el çok iyi makineler var onlara bakarım

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy W

MrExpert

MrExpert

Üye
ben ikinci el düşünmüyorum arkadaşlar. benim en son limit 700 peki siz ne önerirsiniz? ben sıkta mesaj yazıom arada

---------- Eklendi @ 18:09:05 ---------- Yazıldı @ 18:08:37 ----------

peki kardeş sen hangisini önerirsin?

Eğer android düşünüyosan En az ( şahsi görüşüm) 800-900tl gözden çıkarman gerek ucuz androidden hayır gelmiyor...

Bu modeller incele derim...

www.hepsiburada.com/Liste/motorola-atrix/productDetails.aspx?productId=telcepmotatrix&categoryId=371946

www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-v-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneov&categoryId=371946

www.hepsiburada.com/Liste/samsung-i8150-galaxy-w-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-ray/productDetails.aspx?productId=telceperickray&categoryId=371946

serseri6092

serseri6092

Üye
    Konu Sahibi
Eğer android düşünüyosan En az ( şahsi görüşüm) 800-900tl gözden çıkarman gerek ucuz androidden hayır gelmiyor...

Bu modeller incele derim...

önerin için teşekkür ederim. ben aslında galaxy w de karar kıldım 3 4ay idare eder diyince biraz çekindim ben pek oyun oynamıyorum daha çok uygulama felan birde benim limitim 700 tl

---------- Eklendi @ 23:51:21 ---------- Yazıldı @ 23:49:27 ----------

benim 900 tl bütçem olsa 2. el çok iyi makineler var onlara bakarım

kardeş benim bütcem limit 700 tl ve ikinci el düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt