Kirpi için Ferrari'yi haşat etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kirpi için Ferrari'yi haşat etti
Almanya'da bir işadamı yoluna çıkan kirpiyi ezmemek için direksiyonu kırdı ve bariyerlere çarparak durdu.
09.04.2012 16:41

Almanya'nın Eschershausen bölgesinde evine gitmek üzere yola çıkan iş adamı Joerg Daecher karanlıkta önüne çıkan kirpiyi ezmemek için direksiyonunu kırdı.
ARABANIN HASARI 85 BİN LİRABariyerlere çarpan araçtan yara almadan kurtulan Daecher Ferrari Testarossa marka arabasındaki hasar için 30 bin sterlin (yaklaşık 85 bin TL) ödeyecek.
85 bin sterlin (yaklaşık 240 bin TL)'yesatın aldığı otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulan kirpi de, sürücü gibi olaydan yara almadan kurtuldu.

Eykul

Eykul

Üye
Kirpi icinse helal olsun :)

ama bence yine kendi arabasi icin de olabilecegini goz arda etmek lazim :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yeni nesil bi araba olsa Ferrari alırdı hemen aracı para iadesi yapıp.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sigorta karşılar

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bizim burda kartalla gitseler bırak kırpıyi köpek çıksın çarpar gecer affetmez :) :)

lolaman

lolaman

Üye
Daha geçen gördüm optimuma giderken ara sokaktayız önümüzde başka bir araba vardı tam arkasından biz geçiyoduk baktım adam kediyi ezmiş arabanın altından kedi çıktı takla atarak Allah'tan sadece bayağı kırılmış yada ezilmişti seke seke gidiyodu alıp veterinere götürecektim de babam durmadı iyileşir dedi... :bilmm

Eykul

Eykul

Üye
Daha geçen gördüm optimuma giderken ara sokaktayız önümüzde başka bir araba vardı tam arkasından biz geçiyoduk baktım adam kediyi ezmiş arabanın altından kedi çıktı takla atarak Allah'tan sadece bayağı kırılmış yada ezilmişti seke seke gidiyodu alıp veterinere götürecektim de babam durmadı iyileşir dedi... :bilmm

Yazik ya benim de gozumun onunde civcilerin ustunden gectiler... Minicik cok igrenc bir seydi halen aklimda... O tatilleri civciler yuzunden unutmam :(

lolaman

lolaman

Üye
Yazik ya benim de gozumun onunde civcilerin ustunden gectiler... Minicik cok igrenc bir seydi halen aklimda... O tatilleri civciler yuzunden unutmam :(
Senin ki daha kötü senin civciv ler patlamış galiba benim gördüğümün bacagı kırıldı sadece çok kızıyorum ben böyle durmayıp geçen adamlara..

lolaman

lolaman

Üye
O an başka bir yüklem bulamadım :ehe ama acıklı ya bir hayvanın hele de yavrusunun ölüsünü görmek ben ataşehirdeki carrefoursa ekpressin karşınında kedi gördüm bağırsakları karnından dışarı çıkmış abartısız bide kötü kokuyodu temizlememişler vicdansızlar...

Eykul

Eykul

Üye
Ay yapma ya yazik :( kotu oldum :s ben sadece farelere acimam... Igrenirim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
adam mantık hatası yapmış. hem ferrari alarak hemde kirpiye carpmayarak. be adam yeni parcaların atmosfere ne kadar ek kirlilik getirecek hesaplamadın mı? gelecegin kirpilerini dusunseydin biraz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Senin ki daha kötü senin civciv ler patlamış galiba benim gördüğümün bacagı kırıldı sadece çok kızıyorum ben böyle durmayıp geçen adamlara..
gece gece öldüm gülmekten allah ne muradın varsa versin..
patlamış :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...