N97 EN Performanslı Aşırı Hızlı CFW Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
N97 EN Performanslı Aşırı Hızlı CFW Hangisi
Artık sınırlarımı aşıp özgürlüğe koşmak istiyorum ama daha önce bunu hiç denemedim nasıl olur ve en iyi modifikasyon hangisi acaba

Ha bide SYMBİAN ^3 Tasarımı olsun

aliosman166

aliosman166

Üye
yani N97 Symbian Belle istiyorsun :) işe el atmak isteyen varsa yapılabilir..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
en performanslı, aşırı hızlı

Ahh bu hayat çekilmeZ

THQ

THQ

Üye
    Konu Sahibi
yani N97 Symbian Belle istiyorsun :) işe el atmak isteyen varsa yapılabilir..
Ne kadar zaman alır ki SYMBİAN ANNA YADA BELLE ki n97 için destek varmı lütfen yardım edin yahu daha hiç yapmadım BAKİR im

aliosman166

aliosman166

Üye
Ne kadar zaman alır ki SYMBİAN ANNA YADA BELLE ki n97 için destek varmı lütfen yardım edin yahu daha hiç yapmadım BAKİR im
ne kadar sürer bilmem ama yapılmayacak bir şey deil c6 portunu n97 portuna göre ayarlayacaklar (direk kendi portu üzerinden de olur ama c6 yı tercih ediyorlar) menü iconları, tema, menü düzeni felan değiştirilip gerçek symbian belle ye benzemese de görünüş bakımından benzer ve performans bakımından da iyileştirmeler yapılır.. http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-symbian-belle-07-04-2012-a-604563.html mesela burada 5800 için yapılmış bir tane var..

semihh95

semihh95

Üye
varmı n97 için bi gelişme

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
N97 için çok az CFW çıkar. Nedeni pahalı ve az kullanıcısının oluşudur.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Yoo aslında çıkabilir ama denemek lazım...:bilmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
N97 sahiplerinin biraz emek harcayıp CFW çıkarması lazım. Zor değil, flaş atmayı bilen herkes yapabilir.

aliosman166

aliosman166

Üye
aslında ben amatör bi şekilde cfw yapabilirim ama güzel bir belle menü iconu modu ve belle teması lazım.. En azından orjinalden daha iyi olur gereksiz programları kaldırırım görsellik eklerim..

aliosman166

aliosman166

Üye
arkadaşlar bir şeyler yapmaya çalıştım gereksiz programları kaldırdım görsel ve performans modları ekledim olmuş mu bir bakarmısınız? THQ kardeş sen de eğer orjinale geri dönmeyi biliyorsan benim cfw yi bi denersen iyi olur bak bakalım çalışıyor mu eksiklikleri neler..
ayrıca cfw konusunda profesyonel olan arkadaşlar sorunları çözüp eksik yaptığım yerleri tamamlarsa iyi olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt