Lg Optimus Black ( Program - Oyun nasıl yüklenir ? )

Sponsorlu Bağlantılar

DRaKuLaS

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus Black ( Program - Oyun nasıl yüklenir ? )
Meraba arkadaşlar ..

Ben LG P970 aldım . Ancak karışık bir telefon . Dosyalarım veya dosya yöneticisi diye bir kavram yok . Nasıl oyun yüklenir nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim . Wirelles üzerinden yükleme yapmak istemiyorum . Genellikle android markette ki oyunlar Demo veya kısıtlamalı . Android 2.2 işlemci var yardımcı olursanız sevinirim ..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
telefonuna marketten bi dosya yönetici indir. herhangi birini. bilgisayarından indirdiğin apk formatlı dosyaları dosya yöneticiden açarak kurulumlarını yapabilirsin.

Avunyali

Üye
Kardeş Oyun felan Oynamak İstiyorsan Blackmart yükle benim konum var ... Güncellemeni yap 2.3.4 güncellemesi [Gingerbread] Telefon Hızlanır Bende P970 kullanıcısıyım.. Sadece şarjı fena gidiyr .. Sebebi OtoKill Task Olmadığı için :)

---------- Eklendi @ 22:26:49 ---------- Yazıldı @ 22:26:16 ----------

Meraba arkadaşlar ..

Ben LG P970 aldım . Ancak karışık bir telefon . Dosyalarım veya dosya yöneticisi diye bir kavram yok . Nasıl oyun yüklenir nasıl yaparız yardımcı olursanız sevinirim . Wirelles üzerinden yükleme yapmak istemiyorum . Genellikle android markette ki oyunlar Demo veya kısıtlamalı . Android 2.2 işlemci var yardımcı olursanız sevinirim ..

Dosya Yöneticisi Olarak POLARIS OFFICE var :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bak yazmış arkadaş.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaslar lg optimus black p970 nasıl bir telefon kullanan arkadaslar sizlerden yorum bekliyorum.GTAIII gibi hd oyunlari acarmı?Rom flen nasıl yüklenir hangi romlari önerirsiniz lütfen özelden yada burdan paylasin?Nokia N8 den geçtim fazla bişi bilmiyorum kolay gelsin simdiden tesskkr ederim

thedark121

Üye
Beyler Dosya Yöneticisi Nerde Olduğunu Bilen Varmı

hafox

Üye
dosya yöneticisi nasıl olacak allah aşkına biri cvp yazsın

Kerim.

Kerim.

Üye
es file indirin

Takipçi Satın Al

Üst Alt