Garantiye Göndermek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lak55

lak55

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye Göndermek
Arkadaşlar merhaba. Nokia C6-01 Cep telefonunu 6 ay önce Bimeks'ten aldım. Yaklaşık 1 ay önce falanda telefonla konuşurken telefon elimden kayıp düştü. Daha doğrusu telefonla konuşarak koşa koşa giderken bi an dengemi kaybettim telefon düştü yere. Arka kapağı tarafına düştü. Dokunmatik ekranında falan hiç bir problem yok.

Yanlız telefonun arka tarafı yere düştüğü için telefonun kapağında hafif esneme oldu sanırım. Yada içerden bir tırnak mı ne kırıldıysa çok hafif telefon kapağında oynama söz konusu. Yani telefonu elime aldığımda sanki telefon kapağı sabit değil, oturmamış telefona. Oynuyor. Parmaklarımla sağa sola ittirdiğimde çok hafif git gel yapıyor kapak sağa sola. Gene aynı şekilde kameranın olduğu bölümümüde iki parmağım arasına alıp sağa sola git gel yaptırdığımda çok çok hafif bir oynama söz konusu. Sabit değil. Resimde iza edeyim ;

Resimdede görüldüğü gibi yuvarlak içine aldığım alanı sağa sola ittirince hafif oynama söz konusu. Çok hafif. Sabit değil yani. Gene aynı şekil telefonun arka kapağındada bu durum söz konusu. Telefonu elimde taşıyınca mesela sanki kapağı falan oynuyor. Yani bir oynama söz konusu. Sanırım telefon yere düşünce buralarda deformeler meydana geldi.

Bir diğer husus ise telefonun tuş kilitini yapan tuş. Aşağı yukarı yaptığımızda hani tuş kilidi açılıp kapanıyor ya; işte bu tuşta da bir temassızlık söz konusu. Kilitlemek için aşağı çektiğimde telefon kapanıp açılıyor gibi oluyor ve telefon kilitlenmiyor. Kiliptlenip açılıyor. Bir daha bir daha yapıyorum tutturana kadar işte yani tuş kilitlenene kadar aşağı yukarı yapıyorum. Burdada bir temassızlık var. Şimdi asıl sormak istediklerim şunlar;

- Bu saydığım arızalar telefon garantisine girer mi ? Garantiye göndersem yapılabilir şeyler ama garanti dışı falan kalır mı bilemem. Çünkü daha 6 ay oldu telefonu alalı. 2 yıl garantili. Bir zahmet yapsınlar.

- Bir de garantiye göndermek için ne yapmam lazım ? Bimeks'ten aldım telefonu. Telefonda ki arızaları güzelce bir kağıda yazıp bilgisayardan çıktı alıp telefon kutusu içerisine koyarak mağazaya götürüp vermek mi ? Yani garantiye bu şekilde mi götürüyorduk. Bayadır uğraşmadım ne bilgisayar ne telefon için garanti ile.

Bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim. İyi günler.

u_cosar

u_cosar

Üye
kvk teknik servise gönder ama sakın düştü filan deme biraz yalanla karışık edebiyat yap işte :D umarım değişir kasan bimeks ile işin yok artık sadece kvk teknik servise götürmen yeterl

lak55

lak55

Üye
    Konu Sahibi
kvk teknik servise gönder ama sakın düştü filan deme biraz yalanla karışık edebiyat yap işte :D umarım değişir kasan bimeks ile işin yok artık sadece kvk teknik servise götürmen yeterl

Tabiki hocam dediğiniz gibi biraz edebiyat parçalayıp durumu daha üstü kapalı şekilde anlatırım ben.

Birde bu KVK teknik servis' nasıl ulaşabilirim ? Ben Samsun'un Bafra ilçesinde oturuyorum. KVK teknik servis eğer Samsun'da var ise( yani Samsun'da vardır sanırım şubeleri,bayileri falan nerdedir nası bakabiliriz bilmiyorum ama ? ) direk oraya gidip telefonu verdiğimizde yapıyorsalar garantiye gittiğinden daha çabuk bir şekilde elime geçer sanırım telefon ?

MrExpert

MrExpert

Üye

bu fikir tutar... :)

MAFİA.

MAFİA.

Üye
kvk artık kullanıcı hatalarınıda tamir ediyor ama önemli olan kvk garantili olması lazım. 3 kez yıl sonuna kadar tamir ediyorlar kvk'lı kullanıcı hatalı ürünleri.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hadi ya kvk kullanıcı hatasınıdamı yapıyor? nasıl yani telefonu düşürdüm naneyi yedi yaparmı yine?

MücahitTokgöz

hayır arkadasım yok öyle birşey yani varda sizin sandığınız gibi değil kvk nın sitesine girin haberler kısmnda görürsünüz kampanyayı ama kampanya etiketi taşıyan ürünler diyor bzmkiler taşımıypr SADECE 1 MART-15 NİSAN ARASI YENİ ALINAN TELEFONLAR BU KAMPANYADAN YARARLANABİLİYOR MALESEF. Yoksa bende 120 milyon ödemeyecektim ama bu kampanyayı duyunca hemen gttm ama malsf bizimkiler yararlanamıyorlar paşa paşa ödeyeceğiz mecburen..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kvk artık kullanıcı hatalarınıda tamir ediyor ama önemli olan kvk garantili olması lazım. 3 kez yıl sonuna kadar tamir ediyorlar kvk'lı kullanıcı hatalı ürünleri.

yok kardeşim senin dedigin gibi değil yeni aldıgin cıhazın kutu uzerındekı kvk etıketınde bu kampanyanın kapsamı belırtılır önceden almış oldugun telefon bu kampanyadan yararlanamaz ıstersen kvk yı arayıp sor tv de kampanya reklamida yayınlandı.

u_cosar

u_cosar

Üye
Tabiki hocam dediğiniz gibi biraz edebiyat parçalayıp durumu daha üstü kapalı şekilde anlatırım ben.

Birde bu KVK teknik servis' nasıl ulaşabilirim ? Ben Samsun'un Bafra ilçesinde oturuyorum. KVK teknik servis eğer Samsun'da var ise( yani Samsun'da vardır sanırım şubeleri,bayileri falan nerdedir nası bakabiliriz bilmiyorum ama ? ) direk oraya gidip telefonu verdiğimizde yapıyorsalar garantiye gittiğinden daha çabuk bir şekilde elime geçer sanırım telefon ?
en yakın kvk teknik servis :
SAMSUN
Cumhuriyet Cad. Zafer Mah. Süer Apt. No:96/B
Samsun
Tel: 444 1 KVK, 444 1 585
Faks: 0 362 233 82 22

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kutuda olan kvk servıs kartındada yazar servıs yerlerı

merek1991

Üye
sorun kapaktaysa eğerm kaapak oynama yapıyorsa kapağı çıkarıp tırnaklarını birazz aşağı doğru eğersen oynama yapmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt