N8 hakkında 2 soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
N8 hakkında 2 soru
merabalar. ben yeni üyeyim ve N8 almayı planlıyorum..
ama 2 önemli sorum var. cevaplarsanız sevinirim.

1)bildiğimiz tuşlu telefonlar varya. 2 numarasında abc 3 numarasında def var. N8 dede msj bu sistemli klavye ile yazılıyormu? yoksa sadece bilgisayarlarımızdaki klavye gibi olan klavye ilemi yazılıyor msj. ben çok msj kullanan biriyimve msj sisteminin normal telefonlardaki gibi olmasını istiyorum. umarım anlatabılmısımdır. boyle bır program var mı?

2)bildiğiniz gibi symbian işletim sisteminde menüde ikonlar yukardan aşağı dogru sıralanmıs durumda. andrıoıddeki gibi bunu yan yan sayfalar şeklinde yapabılıyomuruyuz?

not: bütcem 2000tl olmasına karşın ben yinede N8i seçtim. çünkü benim için foto çok onemlı. N8 gibi foto çeker dedıgın 2000tl butcelı telefonlar var mı?
şimdiden teşekkürler...

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
bu 2 sorunun cevabı çok önemli ona göre alacağım telefonu

mkkozanmk

Üye
1. Sorunun cevabı evet. Çünkü istediğin kılavye alfa sayısal sanırım .bu da belle de mevcut .ama bu paraya bence sony nin yeni telefonu var 12 mp onu bir araştır. .

ANIL

ANIL

Admin
1- Telefon dik konumda iken sizin istediğiniz şekilde yazabiliyorsunuz aynı sistem. Yan çevirdiğinizde klavye sistemine giriyor.
2-Program sayesinde yapılıyordur belki bilmiyorum. Ama buna pek gerek yok klasör oluşturduğunuz zaman rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

ggokhan008

Üye
1. Sorunun cevabı evet. Çünkü istediğin kılavye alfa sayısal sanırım .bu da belle de mevcut .ama bu paraya bence sony nin yeni telefonu var 12 mp onu bir araştır. .

adam kamera çok önemli demiş megA pixel 12 olabilir ama lens farkli bu yüzden n8 ın yanına yaklaşamaz benim düşüncem bu..

Sorularına gelince ben kullanıyorum mesaj yazarken istediğin klavyeyi kullanabilirsin istersen alfasayısal ister qwerty sıkıntı yok al ve kullan kamera ya gelince hdmı çıkışından büyük lcd tv ye bağladğn zaman verdiğin parayı unutuyorsun :D fotoğrafa gelince google görseller den örnek fotoğrafları bulabilirsin :)

inşallah yardımcı olabilmişimdır bir zamanlar bende senin durumunda ydm. Eğer gerçktn yazdığn gbi kmeraya önem veriyorsan n8 den başka alma ....

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle önemseyip cevap verdiğin için teşekkür ederim. benim sorunum kolay ulaşmak değil. ben aşağı doğru sevmiyorum.simgelerin yan yan sayfalarda olması hoşuma gidiyor. sonuçta kamera hız vs. önemli şeyler ama telefonda en çok kullanıln olayda menü =) bu yüzden benim için önemli bir etken :) acaba varmıdır programı yan yan yapmak. bir kez nokia bayiisine girmiştim. n8 koymuşlar aldım elime menüsü yandı. nasıl yapmışlar acaba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
senin için kamera çok önemli madem.bütçe sıkıntın da yok o zaman sana tavsiyem 808 pure.yi beklemen

morting316

morting316

Üye
senin için kamera çok önemli madem.bütçe sıkıntın da yok o zaman sana tavsiyem 808 pure.yi beklemen
Aynen katılıyorum arkadaşa, şahsen şuan n8 kullanıyorum tek sıkıntım işletim sisteminin kasıntılı olması 808 türkiye'ye geldiği an alıcam, FP1 modülünün işletim sistemini rahatlattığı konusunda yorumlar okudum umarım nokia 808 pureview ile iyi bir iş çıkarmıştır.

mkkozanmk

Üye
bence senin aradığım nokia değil. Nokia takıntın yoksa sony veya diğer markalara bakabilirsin. .bir de çıkacak telefonlar ve fp1 her bir umut . .

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
n8 gibi kaliteli kamera yok. şu samsung telefonları hariç diğer telefonlarda eni incecik ama 2 metre boy var. ayrıca bana çok yabancı soğuk gelıyorlar. o yuzden samsung ve nokia harici istemıyorum. galaxy s2 yide araştırdım. kamerada pembelık sorunu sonra widgetlerin yanmasıyla oluşan izler. sari çizgi sorunu vs. bir ton şeyle karşılaştım vaz geçtim.
son bir sorum daha kaldı. symbian marketmıdır her neyse orda hiç uygulama yokmu? çünkü symbian forumlarında bir ton uygulama paylaşılmış. bu uygulamalar markette olmadıgı içinmi?

candost38tr

candost38tr

Üye
sen gıt bır telefoncuya gozunu kadat ve bana ordan bır n8 ver de senin bahsetmiş olduğun seylere ılacolacaktır.hayırlı olsun sımdıden

mkkozanmk

Üye
yok onlar ücretli olduğu için . .Formda bedava

ANIL

ANIL

Admin
öncelikle önemseyip cevap verdiğin için teşekkür ederim. benim sorunum kolay ulaşmak değil. ben aşağı doğru sevmiyorum.simgelerin yan yan sayfalarda olması hoşuma gidiyor. sonuçta kamera hız vs. önemli şeyler ama telefonda en çok kullanıln olayda menü =) bu yüzden benim için önemli bir etken :) acaba varmıdır programı yan yan yapmak. bir kez nokia bayiisine girmiştim. n8 koymuşlar aldım elime menüsü yandı. nasıl yapmışlar acaba

Uygulamalar bölümüne bir bak olabilir..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum aradığın program
QT Shell 2.0.2
forumda var tarayıcıda arat karşına çıkacak.
menüde klasör yok, menü sağa ve sola haraket ediyor, matrix tema filan var hareketli temalar bence herkez denemeli güzel bir program

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler...

---------- Eklendi @ 23:54:56 ---------- Yazıldı @ 23:53:56 ----------

bu programı kullanmak için telefonu kırdırmak gerekiyor mu? birde bu kırdırmak denen şey telefona zarar verıyomu garantı kapsamı dışına cıkartıyormu?

asigsasi

asigsasi

Üye
1. Sorun evet alfasayısal tuş takımı var
2. Sorun ise n8 şu an son sürümü belle olduğu için icon ları istediğin gibi duzenlersin ister aşağıdan yukarı ister yanyana 6 giriş ekranı ekleyebilirsin fakat 2000 lira bütçen var ise nokia 808 41 megapixel lik sensore sahip telefonu beklersen pişman olmazsın

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
o telefon hosuma gıtmedı. tipide onemlı benım ıcın telefonun. ben giriş ekranın yan yana olmasından bahsetmemıstım. menunun yan yana olmasını ıstıyorum.
cevap verdıgın ıcın teşekkur ederım

---------- Eklendi @ 14:35:44 ---------- Yazıldı @ 14:32:08 ----------

ya bide bu telefonun turuncu rengini samsunda hiç bir yerde bulamıyorum :( mavide olabilir. nasıl bulabılırım turuncu yada mavisini?

asigsasi

asigsasi

Üye
sen telefonu aldıktan sonra internetten turuncu kapağı sipariş verebilirsin

sade güzellik

Üye
sen düşünmeden allll n8 bende kullanıyommm teknolojinin son noktasıı

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
sen telefonu aldıktan sonra internetten turuncu kapağı sipariş verebilirsin

tamamı değiştirilebiliyormu? çivilerinifalan açınca garanti dsına cıkarmı? bide ne kadardır tammı kapagın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt