Bataryayı eLLe Şarj Etme !!

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Adam ellerine salto attıraraktan yazmış emek emek . Ayıp ediyorsunuz canım (!) sizde cık cık ! :lac: .

rapman

rapman

Üye
Hayatimda bir defa yapayim dedim onda da elim soyuldu kanadi :D

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
iyi hoş diyorsunda bataryaların dışı yalıtkandır yani dışına bir akım vb. Etkilemez Birikmez... Sadece açık bölümden (bataryanın ust kısmı) devre oluşturur . Bu sayede sarj olabilir.. Bi ihtimaldir... Senin örneğinde haklı olabişirsin ama bu zamana kadar başıma gelmedi...
Yaw Zaten oLmadık Bir anda veya aciL bir durumda Şarj bitti veya Başınız beLada ama Şarj yok Bu qibi DurumLarda işe YarayabiLir...

---------- Eklendi @ 00:11:59 ---------- Yazıldı @ 00:08:48 ----------

Adam ellerine salto attıraraktan yazmış emek emek . Ayıp ediyorsunuz canım (!) sizde cık cık ! :lac: .

Sende qeç daLqanı :| :(

ggokhan008

Üye
ben bilgisayardan girince L harflerini genelde büyük yazarım alışkanlıktan ama bu kadari da fazla yani :D

technoshark

technoshark

Üye
Sürtünme yöntemiyle ulaşılan static elektrikten bahsediyorsun sanırım :)

TheCower

TheCower

Üye
Sizde Taktınız Yazıya Haa :S:S

Siz Konunun İçeriqiNe Baksanıza Yazıyı Niye Sorun EdiyorSunuz TakLa faLanda Attıqım Yok .

Biraz eğlenceli yerden eleştiri yapmak istemiştim sadece, sorun değil benim için. Evet icraat süper gerçekten denemek lazım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Denemedim işe yaramadı demeyeceğim :ehe

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Emeğine sağlık kardeşim..deneyecem...

yurett

Üye
bnde AA pille sarj etme cihazı var bataryayı doldurmuo ama teli açık tutuo :oke:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Yazdıklarından tek kelime birşey anlamadım neyce yazmış acaba:hmmm

kralberk13

kralberk13

Üye
evet önce türkçemizi güzel kullanalım sonra senin formülü denemek lazım :) ama ben telefonumdan şarjı çıkartamıyorum yanları vidalı olduğu için

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Bataryayı kinetik enerjiyle çalıştırmaya çalışmak nötr oluyo pil

Üst Alt