Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adana Buluşması - 29-09-2007 / Cumartesi | Yer: Galaria
Sponsorlu Bağlantılar
NeedLeFLuff
Üye
Konu Sahibi
Adana Buluşması - 29-09-2007 / Cumartesi | Yer: Galaria
Tarih: 29-09-2007 / Cumartesi
Yer: Galeria
[bh] G[/bh]aleria'nın önünde buluşup daha sonra arkasındaki göl kenarı çay bahçesine geçeriz.Nargile tüttürürüz.
Not: Tarihi değiştirebiliriz herkese uymuyorsa.
POWER
Üye
Ben warım ama öncekini ben düzenledim hüsran oldu inşallah bu sefer olmaz...Ben warım...Ama 17 sinden sonra...
NeedLeFLuff
Üye
Konu Sahibi
Etti 2
D3N1Z , Chavrash nirdesünüz ?
ChavRash
Emekli Yönetici
Ben burdayım.. Bir aksilik çıkmazsa her tarih bana uyar. İlk buluşmada Galerya'nın altını üstüne getirmiştik; bu buluşmada neresi olur?
NeedLeFLuff
Üye
Konu Sahibi
Gardaş sen kafanı yorma heryer bizim
Bu sefer göl kenarına Galerya nın arkasına oturalım diorum nargile sefası yaparız.
D3N1Z
Üye
beni unutmayin ben zaten aboneyim hem bu senede adnadayim hatta tam 17 - 18 gibi adandayim artik...cok guzel olur dun nur ( manyak! ) lada konusduk bu meseleyi power zaten cukurovayi kazanmis geliyor o da misafirimiz olacak kırsehirden...
chavrashim bu sefeer daha bi tatli bi seyler yapalim =) carting hemen siraya girsin ama =) peluslarimiz duruyordur insallah
NeedLeFLuff
Üye
Konu Sahibi
Peluşsuz çıkmam abi zaten
D3N1Z
Üye
gunu kararlastiralim daha sonra da gidecegimiz yerleri belirleyelim
Exalans
Üye
hayırlı olsun kalabalık olacağa benziyor bol bol fotoğraf çekin siteye ekleyin
D3N1Z
Üye
insallah olur basda hep boyle oluyordu sonra herkez vaz gecıyor galıba bız gene chavrash ben need oluruz =)