Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 500 WiFi Sorunu :(
Sponsorlu Bağlantılar
ySndoGan
Üye
Konu Sahibi
Nokia 500 WiFi Sorunu :(
2 Hafta önce Nokia 500 Aldım. Wireless ile bağlandığım da otomatik olarak bağlantıyı kesiyor. Güncelleme yaptım belki geçer diye ama yine aynı. O kadar araştırdım bulamadım bi çözümü lütfen yardım
Modemim Airties Rt 206
[ENGİN]
Üye
batarya korumayla ilgili ve anti vırus uygulaması falan yukledın mı tele
ySndoGan
Üye
Konu Sahibi
ben yuklemedm ancak güncelleştirme yapınca F-Secure'yi yükledi
ySndoGan
Üye
Konu Sahibi
Özel olarak yüklemedim ancak Belle'yi yükleyince F-Secure'yi yükledi.
dark0045
Üye
nokia 500 kullanıyorum aynı sıkıntı bende de var yani sıkıntı olduğunu düşünüyordum. Aslında sorun değil wifi açık konumda hiç bir internet uygulaması kullanmazsan mağaza sosyal yada web falan otomatik olarak bağlatıyı kesiyor ama tekrar ihtiyaç duyduğu anda otomatik bağlanıyor.
ySndoGan
Üye
Konu Sahibi
İyi hoş güzel de ya durmadan da bağlantı kesilmezki. Bağlanıyorum sayfa yükleniyor 3 sn sonra bağlantı kesiliyor.
benimde nokia 500 var wifi yi buluyodr bağlanmıyor.bilinmeyen diyor yardımcı olabilirmisiniz.
- - - Eklendi - - -
şifreyi doğru giriyorum ama bilinmeyen diyip kesiyor
ozancann
Üye
Tasarruf modu, telefon bekleme konumundayken devreye girer, bu sorun bununla ilgili değil. Ya şifre yanlış giriliyor ya da modemden kaynaklanıyor. Telefonlarda sorun yok arkadaşlar. Başka bir kablosuz ağa bağlanıp test edebilirsiniz.