N70 işlemci Hızı Artırılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapperboy09

Üye
    Konu Sahibi
N70 işlemci Hızı Artırılabilir mi?
Arkadaşlar Belki de saçma bir soru olacak ama Merak işte, Telefon işlemci hızı artırılabilir mi Ben N70 kullanıyorum ve işlemci hızı 220 mhz bu yükseltilebilir mi?

222112

222112

Üye
Pek sanmıyorum.

Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Evet yükseltio bir kaç programla forumda biyerde okumuştum ama nerdeydi hatırlayamıom
bide sadece n-gage oyunlarını hızlı açiomuş fazla yükseltincede işlemcin yanarmis

222112

222112

Üye
Sagopacıyız79

Sagopacıyız79

Üye
Krdeşim yüksetilir işlemcinin tümünü kullanmio telefon sadece kodlarla belirleneni kullanıo bazı programlara o kodları hexlere düzenliyebilirsin

222112

222112

Üye
Krdeşim yüksetilir işlemcinin tümünü kullanmio telefon sadece kodlarla belirleneni kullanıo bazı programlara o kodları hexlere düzenliyebilirsin

Neyse tamam bilmiyordum. Sağol. Hangi dosyada saklanıyor o kodlar soyle de biz de yükseltelim.

rapperboy09

Üye
    Konu Sahibi
merakla bekliyorum araştırmanızı ben araştırdım bulamadım çünkü,bir programla arttırılabiliyorsa süper olur

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Hayda bre bende 5 senedir n70 kullanıcısıyım banada lazım öyle birşey :)

Fatih.33

Üye
ben pek sanmıyorum hem öyle kodlarla yükseltilse bile Z: diskindedr bence o kodlar. ancak Z: diskinede müdahale edilemiyor editlenemiyor. O yüzdn o iş zor ama imkanszmıdır bilmem.

yunus5055

yunus5055

Üye
Varsa bile pc ayağıda vardır kesin ... Editlenmis yazılımı telefona yazdırmak gibi birşey yapılabilir ... Flaslama deniliyo sanırım buna ... Ama yinede ben işlemci hızının tele konulan parçanın kapasitesi olduğunu düşünüyorum ... Pekte sıcak bakmıyorum yani bu konuya ..

222112

222112

Üye
... Ama yinede ben işlemci hızının tele konulan parçanın kapasitesi olduğunu düşünüyorum ... Pekte sıcak bakmıyorum yani bu konuya ..

Ben de sagopacı abime bunu demeye çalışıyorum ama yaparsa iyi olur hadi inşallah yapar bekliyorum.Bence de böyle bişeyin olması için işlemcinin değişmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...