c6-01 mesaj sorunu acilll!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

storm3319

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mesaj sorunu acilll!!!
Arkadaşlar c6-01(belle) cihazım arada bir mesajları göndermiyor yani 4-5 mesajda bir giden kutusunda mesajı tekrar gönderim saati şu falan diyor. Karşıdan mesaj geliyor aramada falan da bir sorun yok neden oluyor anlamadım gitti. Mesaj ayarları da normal yardım edecek birisi olursa teşekkürler...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
microsoft apps yükluyse yapabılir yuklemiş oldugun uygulamalarda engelleyebilir

storm3319

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft apps yüklü değil hocam bir ara yükledim ama tekrar sildim sorunun ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun o güncelleme gelmeden önce de vardı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Microsoft apps yüklü değil hocam bir ara yükledim ama tekrar sildim sorunun ondan olduğunu düşünmüyorum çünkü sorun o güncelleme gelmeden önce de vardı.

o zaman belleyı tekrar güncelle telinde ve hafıza kartında önemlı bişey yoksa soft format atıp kartı bicımlendır

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
microsoft apps le alakalı bşy dğl bendede oluyodu belleyi tekrar yükledim yükledğm andan itibaren sorunla fln karşılaşmdm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı sorun bende de var..microsoft apps i kaldırdım ama sonuç aynı..

hakan_710

hakan_710

Üye
yazılımı tekrar atmayla düzelecek bişey değil bu yazılım da bug var ben dahil birçok kişi bu durumla karşılaşmış. herzaman sorun oluşturmuyo genelde toplu mesaj atarken falan oluyo. aşırı derecede mesajlaşan kişiler sölediklerimi anlarlar. kafasına göre bazen yapıyo bazen yapmıyo güncelleme beklemekten başka yapacak bişey yok

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de microsoft apps den snra yapmaya başladı..sildim gene aynı..hatta qt de sorun çıkardı onu düzelttim quick components ı yükle kaldır yaparak..bir de ne ilginçtir ki yüklü uygulamalar da program silmeye kalkışınca telefon acayip kasıyor..bilmemne uygulaması kaldırılsın mı ekranı gelene kadar rahat 25-30 saniye geçiyor..hepside microsoft appsten sonra oldu..bir uygulamayı da doğru düzgün yapsınlar içine etti telefonun..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende de microsoft apps den snra yapmaya başladı..sildim gene aynı..hatta qt de sorun çıkardı onu düzelttim quick components ı yükle kaldır yaparak..bir de ne ilginçtir ki yüklü uygulamalar da program silmeye kalkışınca telefon acayip kasıyor..bilmemne uygulaması kaldırılsın mı ekranı gelene kadar rahat 25-30 saniye geçiyor..hepside microsoft appsten sonra oldu..bir uygulamayı da doğru düzgün yapsınlar içine etti telefonun..

yuklemelerden silmeyle almış oldugu 30mblik yeri gerı vermıyor malesef

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​programı siliyorum o 30 mb ı ne kaplıyor ki?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilemıyorum sankı kalıyor orda gibı kaldırdıktan sonra farketmedın sanirım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​evet 220 mb kalması lazımken 200 var..ilginç..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft formatla ancak geri geliyor azalan alan

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şimdi formatla hiç uğraşamam tekrar kur herşeyi ayarları yap uzun iş :) daha sonra sıkıntı yaparsa o zaman atarım anca

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
yazılımı tekrar atmayla düzelecek bişey değil bu yazılım da bug var ben dahil birçok kişi bu durumla karşılaşmış. herzaman sorun oluşturmuyo genelde toplu mesaj atarken falan oluyo. aşırı derecede mesajlaşan kişiler sölediklerimi anlarlar. kafasına göre bazen yapıyo bazen yapmıyo güncelleme beklemekten başka yapacak bişey yok

sen öyle diyosunda bende aşırı mesajlaşan biriyi 10 msdan 5ini tekrar gönder yapmak zorunda kalıyordum soft format attım kartı biçimlendirdim.suitle yazılımı tekrar yükledim şükürler olsun tek bi mesajı dahi tekrar gönder yapmadım

moonstar90

moonstar90

Üye
belleyi tekrar yüklemek soft formatla aynı şey mi değilse nasıl yapılır?ben soft format attım ama aynı sorun devam ediyor bende de

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
soft format at suitten belleyi tekrar yükle

farukbekl

farukbekl

Üye
aynı sorun bende vardı.. mesaj geliyordu ama mesaj gönderemiyoırdum.. sim kartınızını değiştirin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt