Bataryayı eLLe Şarj Etme !!

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Bataryayı eLLe Şarj Etme !!
ArkadaşLar bu konu saçma qeLebiLir ama soyLeyecekLerim qercekten İse yarıyor..

ÖnceLikLe DiyeLimki oLmadık anda Sarj ` ınız bitti üzüLmeyin.. Bataryayı teLefondan çıkarıyoruz ve tüyLü bir kazak veya hırka üzerine sürüyoruz
[ Bataryanın Çıkıs yerini . Yani sarı boLqeyi] Bu işLemi 5 dk kadar yaptıqınızda Bataryayı teLefona yerLestiriyoruz ve teLefonumuzu kuLLanıyoruz..

Ben Şahsen denedim 5 dakika kadar TuyLu bir hırkanin üstüne sürdüm ve TeLefona taktıqımda 15 dk boyunca teLefonu sorunsuz kuLLandım..

NoT : Süre farketmez istediqiniz kadar yapın ama ne kadar cok yaparsanız o kadar oLumLu sonuç aLırsınız..

Emeqe Sayqı..

Bır Te$ekkuru Hakkettıqımı Dusunuyorum.. :D

SayqıLar..

• Beğen
Tepkiler: MuhammedAliAKB, Silinen Üye 94869, technoshark ve 1 kişi daha

MrExpert

MrExpert

Üye
aynştayn mode on :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Emekten önce Türkçemize saygı göstermek gerekiyor...

TheCower

TheCower

Üye
Böyle yazabilmek için klavyede ellerine kaç takla attırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Böyle yazabilmek için klavyede ellerine kaç takla attırıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?

Bunu yazmak için verdiği emeği bir enstrümana verse şuan dünyaca ünlü bir sanatçımız olurdu :D

klongs

klongs

Üye
okuldaki fiziğin ilk defa işe yaradığını gördüm :D

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

Sizde Taktınız Yazıya Haa :S:S

Siz Konunun İçeriqiNe Baksanıza Yazıyı Niye Sorun EdiyorSunuz TakLa faLanda Attıqım Yok .

quigleyarman

quigleyarman

Üye
Sabri sarıoğlu dejected :D yada sabrinin akrabası olabilir.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Amma Taktınız Adamın Yazı Stiline Yaa Siz İcraata Bakın ! Şakada Bir Yere Kadar.

Fabregas19

Fabregas19

Üye
Güzel yöntem denemek ve lazım :) paylaşım için teşekkürler yazı konusunada takılma bukadar bende senin gıbı yazıyordum ama belli bır zaman sonra sıkılıp vazgeçiyorsun zaten :D

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
İlk başta faydalı bir yöntem gibi gözükebilir ama sürtünme yoluyla elde edilen elektrik statik elektriktir, ve statik elektirik elektronik malzemelerin 1 numaralı düşmanıdır.Hatta biraz daha ileriki aşamalarını söyleyim; ellerini yıkamadan pc parçasını eline aldığından zaman (ram, ekran kartı, işlemci vs), eğer elinde çok fazla statik elektrik birikmişse parçayı bozma ihtimali bulunuyor.Bilgisayarcıyım ve bizzat başıma geldi bu tür olay.

Salihç.

Üye
onemlee bır bilgıdır.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Güzel yöntem denemek ve lazım :) paylaşım için teşekkürler yazı konusunada takılma bukadar bende senin gıbı yazıyordum ama belli bır zaman sonra sıkılıp vazgeçiyorsun zaten :D

EL aLışkanLığı Napayım Yani :S :D Yok ben SıkıLmam .

---------- Eklendi @ 16:23:52 ---------- Yazıldı @ 16:22:04 ----------

Yaa iyi hoşta kardeşim 1 kişi eleştirir susar her gelen adamın yazı stiline takmış durumda uzatmak anlamsız ;)

Boşver Kardesim . TşkLer Bu arada Savunduqun için <3 ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
İlk başta faydalı bir yöntem gibi gözükebilir ama sürtünme yoluyla elde edilen elektrik statik elektriktir, ve statik elektirik elektronik malzemelerin 1 numaralı düşmanıdır.Hatta biraz daha ileriki aşamalarını söyleyim; ellerini yıkamadan pc parçasını eline aldığından zaman (ram, ekran kartı, işlemci vs), eğer elinde çok fazla statik elektrik birikmişse parçayı bozma ihtimali bulunuyor.Bilgisayarcıyım ve bizzat başıma geldi bu tür olay.

iyi hoş diyorsunda bataryaların dışı yalıtkandır yani dışına bir akım vb. Etkilemez Birikmez... Sadece açık bölümden (bataryanın ust kısmı) devre oluşturur . Bu sayede sarj olabilir.. Bi ihtimaldir... Senin örneğinde haklı olabişirsin ama bu zamana kadar başıma gelmedi...

Takipçi Satın Al

Üst Alt