Digital Clock 3D Little Belle by Dima-zh1 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Digital Clock 3D Little Belle by Dima-zh1 Unsigned
Digital Clock 3D Little Belle by Dima-zh1

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, hsn6262, Maxxi-co-roy ve 4 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Çok güzel görünüyor .
Hemen telefonuma kuruyorum . :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
emelli

emelli

Üye
:tşk:

• Beğen
jatvalca

jatvalca

Üye
ben kurdum bile gerisinide siliyorum najanaja kardeş bu hepsinden güzel emeğe saygı teşekkürler

• Beğen

burak_4242

Üye
öncelikle paylaşım için tşk. Fakat bu yerleşik bir bileşen diye uyarı alıyorum ve yükleyemiyorum ltf yardım edin

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle paylaşım için tşk. Fakat bu yerleşik bir bileşen diye uyarı alıyorum ve yükleyemiyorum ltf yardım edin

aynı sorun bende de var kardeş sistemde bişeyler etkiliyo sanırımbu sorunu tek tük bazı kişiler karşılaşıyo yapacak bişey yok maalesef ben dijital saat ve müzik widgeti kuramıyorum tele aynı senin karşılaştığın sorunla karşılaşıyorum üstünde de durmadım sorun nedir bilmiyorum o ikisi olmayıwersin dedim. üzgünüm ama yapacak bişi yok demek ki sende dijital saat kullanamayacaksın. Rica ederim.

lewent2020

lewent2020

Üye
bende yükleniyor fakat widget bölümünde çıkmıyor!!!

fermanugur

Üye
ben hiç birini yükleyemiyorum sertifika hatası servis sağlayıcınizla görüşün diyo ne yapmalıyım. Nasil yükleyebilirim. Teşekkürler

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç birini yükleyemiyorum sertifika hatası servis sağlayıcınizla görüşün diyo ne yapmalıyım. Nasil yükleyebilirim. Teşekkürler

kardeş tele widget kurmak için ya sertifika alacaksın yada teli hackleyeceksin diğer türlü unsigned olan hiçbir uygulamayı kullanamazsın telde :oke:

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
Teşekkürler

• Beğen

StigmatA

Üye
emeğine sağlık dneyelim bakalım biz yükleyebilicezmi.

• Beğen
m...z...

m...z...

Üye
teşekkürler

• Beğen

fermanugur

Üye
Peki bunlardan birini yapmak istersem nasıl yapabilirim kusura bakmayın biraz fazla cahilim:)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunlardan birini yapmak istersem nasıl yapabilirim kusura bakmayın biraz fazla cahilim:)

bunlar dediğin widgetlerden bahsediyosun heralde sis uzantılı olanları normal bi şekilde tele kuruyosun fakat hepsi unsigneddır tel hackli olmalı kullanabilmen için mif uzantılı olanlarsa her paylaşımda nasıl kullanılacağı açıklanıyor ok

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
paylaşım ıcın tşkler emegıne saglık.
güzel bir uygulama.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt