Cfw mi Orjinal Sürüm mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Cfw mi Orjinal Sürüm mü?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cfw

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Neden.Birde CFW iyi ise neden pcyi kasıyor.Ayrıca hani telefon hafızası 95 MB Oluyorya nasıl oluyor.

aliosman166

aliosman166

Üye
Neden.Birde CFW iyi ise neden pcyi kasıyor.Ayrıca hani telefon hafızası 95 MB Oluyorya nasıl oluyor.
cfw küçük sorunlar yapsa da daha hızlı ve görsel açıdan daha güzel.. hafıza artıyor çünkü gereksiz programlar silinmiş oluyor cfw de..

metinkas

Üye
Arkadaşlar telefona cfw yükledim(Tel.:C5-03 | CFW.:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-007-vedohan-11-03-2012-yenilendi-608054.html | Diğer CFW.: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/c5-03-v22-cfw-ready-by-leofrankly-611165.html)

Ancak telefonu kasıyorlar.Zaten C5-03 içinde başka cfw bulamadım.

Sorularım.:

1.)Bunlar neden kasıyor.
2.)Eski orjinal yazılıma geri getirebilirmiyim.C5-03'ü
3.)CFW mi Yoksa Orjinal Sürüm mü?
ben CFW yükledim. biraz kullandıktan sonra tekrar 5800 orijinal yazılımına döneyim dedim. olmadı ve flash yandı. servise yolladım telefonun içini komple değiştirdiler.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ben CFW yükledim. biraz kullandıktan sonra tekrar 5800 orijinal yazılımına döneyim dedim. olmadı ve flash yandı. servise yolladım telefonun içini komple değiştirdiler.

ben simdiye kadar 100 civarı flash attım hiç sorun olmadı genelde hatayı flash atmaya çalışan yapar

CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi
Yuh nasıl içi yanar ki!Başka şeylerdendir.Flash atmak.Pc^ye format atmak gibi.PC'ye format atınca ekran kartı yanar mı? Yanmaz Senin hatandir o.

Türe

Türe

Üye
Hackli orjinal yazılım

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
CryuS

CryuS

Üye
    Konu Sahibi

Cfw ofw ' den iyi olsaydı firmalar cfw'yi ofw olarak kullanırlardı , ofw tercihimin sebebi bu . Hack ise program , oyun yükleme kolaylığı sağlar ve fazla çaba harcamadan yüklersin.

Haklısın ancak.Bence firmaların yaptığı ofwler performans için değil.Cfwler ise ofwlerin kırpılmışı diyebiliriz.

Türe

Türe

Üye
Haklısın ancak.Bence firmaların yaptığı ofwler performans için değil.Cfwler ise ofwlerin kırpılmışı diyebiliriz.

Bişeyden kırpınca illa ki bir yerde sorun çıkıyor bugüne kadar 100 lerce cfw yükledim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hackli Orjinal..
İstediğin modu yükle beğendiğin kalsın beğenmediğin gitsin.. Al sana kişisel cfw...benim seçimim her daim bu kendi cfw'emi oluşturmak..

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
1. Tema ve menü iconları orjinal kalsın.

2.Gereksiz programlar silinsin. (oyunlar,yardım,sözlük,dönüştür,sohbet,bounce,RT GR,tel ayarları,My nokia,Sett wizard,V.merkezi,Ovi senkron,operatör menüsü,Ovi mağaza,Podcasting,Ovi müzik)

3.C6 ev ekranı kesinlikle kullanımasın 5800 çok kasıyor kendi orjinal ev ekranları çok sade ve kullanışlı ve de yeterli.

4.hack olmalı

5.hiç program gömülü olmamalı ayrı bir klasörde eklenmeli isteyen istediğini programı hafıza kartına kurmalı

6.sadece performansa yönelik işlemler yapılmalı (ram hızını yükseltme v.b.)

7.kesinlikle tema efekti olmamalı çok gereksiz insanın gözlerini yormaktan başka bir şeye yaramıyor.

Sonuç olarak kendi orjinal görümünde olup sadece hızlanması için uğraşılmalı.

x-scarface

x-scarface

Üye
cfw :oke:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
cfw

Akva96

Akva96

Üye
Cfw yi Orjinal Modifikasyon Bölümünden cihazının dosyalarını indirerek Jaf ile atabilirsin.
Ve CFW görsel ve hız açısından daha iyi bende 5800da kullanıyorum gayet rahat bir sistem.

THe_PRoTeCToR

Üye
en iyisi cfw
ama kendi yaptığın :oke:

Turan

Turan

Üye
cfw ye sarj dayanmıyor o yüzden en iyisi ofw :D

acuxx

acuxx

Üye
4 aylık konutu hortlatmıssınız :D. TABİKİ DOĞRU CFW

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt