bu temayi ariyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
bu temayi ariyorum
arkadaslar bu temayi ariyorum elinde olan varmi

sis dosyasi lazim bunun ikonlarini degistirmek istiyorum telefonda kurulu yada nasil sis dosyasi olarak cikarta bilirim
yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
ücretisz yazıyor zaten indirebilirsn

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
ücretisz yazıyor zaten indirebilirsn
ilgilandigin icin tesekkur ederim
zaten telefona indirdim benim istedigim bunun temasini kullanip ikonlarini deyistirmek onun icin sis dosyasi olarak lazim
telefonda kurulu ama bir turlu sis dosyasi olarak cikaramadim yada beceremedim ikonlarda se7ven blue olacak yapabilirsem

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Temanın dosyasını indirdim fakat sis.dm olarak indirdi sisini bulmaya çalışıyorum kardeş

---------- Eklendi @ 14:55:29 ---------- Yazıldı @ 14:38:46 ----------

Buyur kardeş

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve 79madi
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Temanın dosyasını indirdim fakat sis.dm olarak indirdi sisini bulmaya çalışıyorum kardeş

---------- Eklendi @ 14:55:29 ---------- Yazıldı @ 14:38:46 ----------

Buyur kardeş

ALLAH senden razi olsun kardesim cok cok tesekkur ederim kac gundur aradim bulamamistim :)

---------- Eklendi @ 19:15:55 ---------- Yazıldı @ 19:11:05 ----------

ALLAH senden razi olsun kardesim cok cok tesekkur ederim kac gundur aradim bulamamistim :)

kardesim bunu benim telefon kabul etmedi desteklenmeyen sis dosyasi diyor nedenini biliyormusun siscontents de aynisini dedidesteklenmeyen sis dosyasi diyor?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

---------- Eklendi @ 19:15:55 ---------- Yazıldı @ 19:11:05 ----------

kardesim bunu benim telefon kabul etmedi desteklenmeyen sis dosyasi diyor nedenini biliyormusun siscontents de aynisini dedidesteklenmeyen sis dosyasi diyor?

Bilmiyorum kardeşim bende açtı harbiden de güzel duruyor ama bir daha bakarım

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi

Bilmiyorum kardeşim bende açtı harbiden de güzel duruyor ama bir daha bakarım

evet kardes gercekten cok guzel ama iconlari 3D li hos deyil onun yerine iconlari se7ven blue iconu ile deyistirdigimde gercekten guzel olacak kardes benim telefon c6-00 s60v5 siscontet diye program var oda acmiyor desteklenmeyen sis dosyasi diyor bir turlu cozemedim birde bu dosyayi nerde indirdin ben bir turlu bulamadim?

---------- Eklendi @ 21:29:59 ---------- Yazıldı @ 20:10:58 ----------

yada kardes bu linktekinin ikonlarini redabstract entegre edebilirmisin

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
evet kardes gercekten cok guzel ama iconlari 3D li hos deyil onun yerine iconlari se7ven blue iconu ile deyistirdigimde gercekten guzel olacak kardes benim telefon c6-00 s60v5 siscontet diye program var oda acmiyor desteklenmeyen sis dosyasi diyor bir turlu cozemedim birde bu dosyayi nerde indirdin ben bir turlu bulamadim?

---------- Eklendi @ 21:29:59 ---------- Yazıldı @ 20:10:58 ----------

yada kardes bu linktekinin ikonlarini redabstract entegre edebilirmisin

Ovi üzerinden indirdim bende açtı ama Sende neden açmadı onu halen anlamı değilim birde hiç ikonları entegre etmedim.s o yüzden bu konuda fazla yardımcı olamayacağım.

Al birde bunu dene bakalım bu kesin olmazsa senin telefonda yada yüklerken hata yapıyorsun çünkü bende yükledi yine :)

eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Ovi üzerinden indirdim bende açtı ama Sende neden açmadı onu halen anlamı değilim birde hiç ikonları entegre etmedim.s o yüzden bu konuda fazla yardımcı olamayacağım.

Al birde bunu dene bakalım bu kesin olmazsa senin telefonda yada yüklerken hata yapıyorsun çünkü bende yükledi yine :)
[/QUOTE]

tesekkur ederim kardesim ilgilendigin icin demekki benim telefonda var ben onu bir format atayim oyle deneyim bide kusura bakmaya baga ugrastirdim senide

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...