5800 v60 güncelleme sonrası . YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hsynbrgz

hsynbrgz

Üye
    Konu Sahibi
5800 v60 güncelleme sonrası . YARDIM!
Arkadaşlar v52 kullanırken youtube'dan video izleyebiliyordum fakat v60 a geçtikten sonra izleyemiyorum.İlgilenen arkadaşlara şimdiden :tşk:o_O

dr_ceza33

dr_ceza33

Üye
ne hatası alıyorsun almadım bende güncelledim her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.eğer standart playerda izle seçeneğine dönmüşsen normal hq yazandan birisine bas yok farklı bir hata alıyorson öyle yardımcı olmaya çalışayım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Klasik bir hata.
Önce telefon menü >dosya yöneticisi >yedekle >seçenekler yedekleme içeriği(mesajlar rehber notlar)
yedek oluştur.
Kart okuyucun varsa hafıza kartını pc ye tak yoksa usb kablosu ile pc ye depolama modunda bağlan.
Pc de dosya ayarlarından gizli ve sistem dosyalarını göster yap.
Hafıza kartından backup (gizli dosya) cities resim müzik video dosyalarını pc ye kopyala.
Hafıza kartına format at.
Telefonada hard format at (telefon kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme ve açma tuşuna aynı anda 15 20 saniye basılı tut. Telefon açıldı zaman tarih saat ülke ayarlarını yap.
Hafıza kartına dosyalarını geri yükle.
Telefon yedeklemeden yedeği geri yükle.
Oyun ve programları kurmak sana kalsın.

hsynbrgz

hsynbrgz

Üye
    Konu Sahibi
normal player da izliyorum fakat flash playerda sadece siyah ekran oluyor ses görüntü yok.

---------- Eklendi @ 16:45:56 ---------- Yazıldı @ 16:43:57 ----------

Klasik bir hata.
Önce telefon menü >dosya yöneticisi >yedekle >seçenekler yedekleme içeriği(mesajlar rehber notlar)
yedek oluştur.
Kart okuyucun varsa hafıza kartını pc ye tak yoksa usb kablosu ile pc ye depolama modunda bağlan.
Pc de dosya ayarlarından gizli ve sistem dosyalarını göster yap.
Hafıza kartından backup (gizli dosya) cities resim müzik video dosyalarını pc ye kopyala.
Hafıza kartına format at.
Telefonada hard format at (telefon kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme ve açma tuşuna aynı anda 15 20 saniye basılı tut. Telefon açıldı zaman tarih saat ülke ayarlarını yap.
Hafıza kartına dosyalarını geri yükle.
Telefon yedeklemeden yedeği geri yükle.
Oyun ve programları kurmak sana kalsın.

olmuyor. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt