Cümleten Selamünaleyküm ...
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Cümleten Selamünaleyküm ... Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Ali hoşgeldin.
DiaBLoS Admin Hoşbulduk abicim . A.selam Tuba ... Halısaha dan geldim inanılmaz yorgunum . Ayaklarımın altı da yanıyor vallahi . Karnım da aç . Birşeyler atıştırmalıyım . Yine gelirim .
Hoşbulduk abicim . A.selam Tuba ... Halısaha dan geldim inanılmaz yorgunum . Ayaklarımın altı da yanıyor vallahi . Karnım da aç . Birşeyler atıştırmalıyım . Yine gelirim .
OttomaN TigeR Üye DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk abicim . A.selam Tuba ... Halısaha dan geldim inanılmaz yorgunum . Ayaklarımın altı da yanıyor vallahi . Karnım da aç . Birşeyler atıştırmalıyım . Yine gelirim . Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun...
DiaBLoS' Alıntı: Hoşbulduk abicim . A.selam Tuba ... Halısaha dan geldim inanılmaz yorgunum . Ayaklarımın altı da yanıyor vallahi . Karnım da aç . Birşeyler atıştırmalıyım . Yine gelirim . Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun...
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: aleykumselam hosbulduk.yok nöbet yarina saol ali hosbulduk.nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim çok şükür seni sormalı, bu aralar ilgi çeken bir konu göremiyoruz senden, iş değişikliği yaramadı herhalde...
Tuba.Erva' Alıntı: aleykumselam hosbulduk.yok nöbet yarina saol ali hosbulduk.nasilsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim çok şükür seni sormalı, bu aralar ilgi çeken bir konu göremiyoruz senden, iş değişikliği yaramadı herhalde...
OttomaN TigeR Üye adanalı1' Alıntı: Hayırlı geceler . cumleten s.a dostlar Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
Tuba.Erva Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben iyiyim çok şükür seni sormalı, bu aralar ilgi çeken bir konu göremiyoruz senden, iş değişikliği yaramadı herhalde... Genişletmek için tıkla ... evet yogunum ama zaten bakmiyorum eskisi gibi ondandiryoksa baksam yogunlukta sökmezdi
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben iyiyim çok şükür seni sormalı, bu aralar ilgi çeken bir konu göremiyoruz senden, iş değişikliği yaramadı herhalde... Genişletmek için tıkla ... evet yogunum ama zaten bakmiyorum eskisi gibi ondandiryoksa baksam yogunlukta sökmezdi
Tuba.Erva Üye adanalı1' Alıntı: Hayırlı geceler . cumleten s.a dostlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam saol sanada: ) ---------- Eklendi @ 23:38:14 ---------- Yazıldı @ 23:37:55 ---------- zkkm ye ali.d
adanalı1' Alıntı: Hayırlı geceler . cumleten s.a dostlar Genişletmek için tıkla ... aleykumselam saol sanada: ) ---------- Eklendi @ 23:38:14 ---------- Yazıldı @ 23:37:55 ---------- zkkm ye ali.d
papakudioflu Emekli Yönetici selamünaleyküm iyi geceler ---------- Eklendi @ 00:39:16 ---------- Yazıldı @ 00:38:32 ---------- afiyet olsun ali
selamünaleyküm iyi geceler ---------- Eklendi @ 00:39:16 ---------- Yazıldı @ 00:38:32 ---------- afiyet olsun ali
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: evet yogunum ama zaten bakmiyorum eskisi gibi ondandiryoksa baksam yogunlukta sökmezdi Genişletmek için tıkla ... Tabi zor meslek seninkisi Allah kolaylık ve sabır versin ne deyim...
Tuba.Erva' Alıntı: evet yogunum ama zaten bakmiyorum eskisi gibi ondandiryoksa baksam yogunlukta sökmezdi Genişletmek için tıkla ... Tabi zor meslek seninkisi Allah kolaylık ve sabır versin ne deyim...
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler ---------- Eklendi @ 00:39:16 ---------- Yazıldı @ 00:38:32 ---------- afiyet olsun ali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoş geldin.
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm iyi geceler ---------- Eklendi @ 00:39:16 ---------- Yazıldı @ 00:38:32 ---------- afiyet olsun ali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abim hoş geldin.
Tuba.Erva Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tabi zor meslek seninkisi Allah kolaylık ve sabır versin ne deyim... Genişletmek için tıkla ... amin saol ya
OttomaN TigeR' Alıntı: Tabi zor meslek seninkisi Allah kolaylık ve sabır versin ne deyim... Genişletmek için tıkla ... amin saol ya
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum gökcen yeni konuyu gördünmü Genişletmek için tıkla ... Hemen uçuyorum abi...
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum gökcen yeni konuyu gördünmü Genişletmek için tıkla ... Hemen uçuyorum abi...