Sata uyumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
Sata uyumu
BİLGİSAYARIMA YENİ HARDDİSK ALACAĞIM SSD HARDDİSKLER SATA3 ANCAK BENİM LAPTOP ÜZERİNDE SATA2 HARDDİSK VAR SERVİS SATA 2 UYUMLU HARDDİSKLERDE ÇALIŞIR DEDİ. SSD LERDE GERİYE DÖNÜK ÇALIŞTIRMA VAR SATA 3 TAKSAM ÇALIŞTIRIR MI BİLGİSAYARIM? SSD ÖZELLİKLERİNDE SATA 3 TEN BAŞKA 1 VE 2 DESTEKLİDE YAZIYOR..:hmmm

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sata ların hepsı gerıye donuk portlardır.
Alacagın ssd sata3 olsa bıle senın laptopda calısır merak etme. Ama hız açsından sorun yasarsın..
Sanıyede max 300mb hız gorebılırsın.
Sata2 300mb
sata3 600mb max hız yapar.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
sata ların hepsı gerıye donuk portlardır.
Alacagın ssd sata3 olsa bıle senın laptopda calısır merak etme. Ama hız açsından sorun yasarsın..
Sanıyede max 300mb hız gorebılırsın.
Sata2 300mb
sata3 600mb max hız yapar.

300 mb beni deli eder hocam çok sağolun bu sata meselesi çok kafamı karıştırmıştı. eğer çalışacaksa alayım bir tane sata3 ileriye dönük olsun :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ssd alacaksanız yardımcı olayım.
Ne kadarlık bısey alacaksınız ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
300 mb beni deli eder hocam çok sağolun bu sata meselesi çok kafamı karıştırmıştı. eğer çalışacaksa alayım bir tane sata3 ileriye dönük olsun :)

Hasan kardeşimin dediği gibi sorun yaşamazsın, SATA3 SSD alırsan geriye doğru destekler. Bir arkadaşın dizüstüne takmıştım yurtdışına çıkmadan önce. İleriye dönük olur. Ver coşkuyu:oke:

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
ssd alacaksanız yardımcı olayım.
Ne kadarlık bısey alacaksınız ?

valla çok makbule geçer kardeş sadece windowsu kurcam üzerinde 60 lık düşünüyorum.

bunu almayı düşündüm işte buda sata3 olduğundan kafam karışmıştı. ama çalışır heralde yine bi bakın isterseniz :tşk:

---------- Eklendi @ 08:55:39 ---------- Yazıldı @ 08:50:18 ----------

Hasan kardeşimin dediği gibi sorun yaşamazsın, SATA3 SSD alırsan geriye doğru destekler. Bir arkadaşın dizüstüne takmıştım yurtdışına çıkmadan önce. İleriye dönük olur. Ver coşkuyu:oke:
inşallah verecem coşkuyu :D :D:kop:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
xtreem s2.
Corsaır force 3 veya force gt
ocz agility veya vertex.

Sıze hangısı uygun sa onu alabılırsınız.
Fıyat acısından en ucuzu galıba xtreem x2 olması lazım...

Hepsıburada pahalı satıyor.
Onun yerıne.

inventus.com.tr
teknobiyotik.com
novabilgisayar
netsipariş

en ucuz trdukkan.com da olması lazım.

_-_ceza_-_45

_-_ceza_-_45

Üye
    Konu Sahibi
xtreem s2.
Corsaır force 3 veya force gt
ocz agility veya vertex.

Sıze hangısı uygun sa onu alabılırsınız.
Fıyat acısından en ucuzu galıba xtreem x2 olması lazım...

Hepsıburada pahalı satıyor.
Onun yerıne.

inventus.com.tr
teknobiyotik.com
novabilgisayar
netsipariş

en ucuz trdukkan.com da olması lazım.
hocam fiyattan kaçmayacağım bu sefer 1 kere kaçtım harddisk 6 ay demedi. bunda kaçmıcam. bnm için önemli olan kafamda 1 tane SSD nin olması şuan kafamda birçok harddisk var o yüzdn alamıyorum. size gönderdiğim adresteki harddisk çok hoşuma gitti özellik olarak bende ilk bulduğum yerden verdim adresi. eğer bu çalışacaksa ben bunu heryerden bulurum ucuz veya pahalı. benim için önemli olan çalışması :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bir sorun olmaz çalışır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt