Kadro dışı kalacaklar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Kadro dışı kalacaklar mı?

Galatasaray'ın Bugün gerçekleştirilen antrenmanında Felipe Melo ile Albert Riera kavga etti ve teknik direktör Fatih Terim tarafından idmandan kovuldu. Galatasaray Kulübü Yöneticisi Abdurrahim Albayrak ikili arasında yaşanan bu tartışmayı sabahspor.com'a değerlendirdi.

Kavganın nedeninin top sektirmeden kaynaklandığını açıklayan Abdurrahim Albayrak "Kavga idmanda birbirlerine sert girmelerinin üzerine çıktı. Antrenman çok neşeli, çok huzur içerisinde çok güzel bir havada devam ediyordu. Ancak ikili arasındaki tartışma antrenman sırasında kendi aralarında birbirine top sektirmeden oldu. Onun üzerine de Fatih hocam iki futbolcuyu da soyunma odasına gönderdi. Soyunma odasında da bu tartışmayı devam ettirmişler. Hocam da haklı olarak ikisini de disiplin talimatlarımız uyarınca disipline gönderdi" dedi.

"TARTIŞMA SIRASINDA BEN DE ORADAYDIM"

Kavgaya kendisinin de şahit olduğunu söyleyen Galatasaraylı yönetici "Tartışma sırasında hep beraberdik. Tartışma sırasında ben de antrenmandaydım. Yapılacak bir şey yok şu anda. Herkes bu akşam biraz dinlensin. Yarın ne olacağı belli olur" diye konuştu.

"HİÇKİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİL"

Albayrak 'Futbolcuların kadro dışı bırakılması gibi bir durum söz konusu mu' sorusuna ise "Onun kararını Fatih Terim verecek. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'a neler geldi neler gitti. Ama her şeyden önce sistem ve disiplin önemli. Hocamız da buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı. Bu karar tamamen hocaya aittir" diyerek yanıtladı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle kalmalılar ...

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle kalmalılar ...

takımdamı yoksa kadro dışı mı kalmalılar? bence öyle birşey olacaksa daha sonra cezalandırın. melo takımın en önemli oyuncularından, para cezasıyla halledilsin bitsin iş meloyu atıp ceyhunu mu oynatacaksın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kimse takımdan büyük değildir ...
Kadro dışı kalmalı ikisi de. Takımın huzurunu bozan kimse , kimlerse zaten kulakları ciddi şekilde kulakları çekilmeli ... Fatih Terim de cezalandıracaktır ...

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
riera zaten birşeye yaramıyorsn defol git takımdan

turker10

turker10

Üye
zaten olacakta o riera alır cezayı melo aslanlar gibi savaşmaya devam.... bide melo fener maçlarına hazırlık yapıyodur riera üzerinde :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
zaten olacakta o riera alır cezayı melo aslanlar gibi savaşmaya devam.... bide melo fener maçlarına hazırlık yapıyodur riera üzerinde :d:

Neden sadece Riera ceza alıyor , onu anlamadım ? Bunu neye göre söylüyorsunuz ki ? Olay olurken orada mıydınız ?
Kendi kendine mi kavga etmiş Riera ..?

• Beğen
Tepkiler: mc muratx
mc muratx

mc muratx

Üye
kesinlikle her ikisine ceza verilmeli

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

ssercan

Üye
Ceza gelecektir. Kadro disi olayı olacağını sanmıyorum.

turker10

turker10

Üye

Neden sadece Riera ceza alıyor , onu anlamadım ? Bunu neye göre söylüyorsunuz ki ? Olay olurken orada mıydınız ?
Kendi kendine mi kavga etmiş Riera ..?
riera zaten kadroya doğru düzgün girmiyor bende sadece yönetimin ve terimin yerine koydum kendimi ve sonucu tahmin etmek çok zor olmadı kim olsa melo ya bu durumda ceza vermeyi düşünmez kulak çekilir o ayrı konu ama ceza verilmez...:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eee , takım da ki disiplin bu şekilde mi sağlanacak ...!

ssercan

Üye
Abartılacak hiçbirşeyi yok bu olayın. Her takımda olan seyler. Gecmis zamanda Caner hem bizde hem fb de kavga çıkardı. Burda sadece abartilmasindaki olay Melonun olması. En fazla para cezası ve Manisa maçına alınmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...