Yaw silinmez olurmu muhakkak bi yolu vardır hem diski silmicem birkaç .aif dosyasını silcem
Kardeşim mutlaka bir yolu vardır ama senin düşündüğün kadar kolay olduğunu sanmıyorum
z den silebilirsın bir yolla ama tel sürekli restart atma riski olabilir.dosyalara ulaştın diyelım hangısin ne oldugunu çok iyi bilmen gerekır!
Ok krdeşim bakcam androidlerde yapıolarmıs ama s60v2 de varmı bilmiom
androıd açık kaynak kodlu yapılması doğal symbian öyle değil
... Arkadasm menüyü klasör klasör gruplarsan sadece 9 tane simge gözükür kasma olayı olmaz ... Örneğin benimki ilk mesajlar , 2 rehber , 3 bağlantı klasöru ( net ve bağlantı ile ilgili klasörler ) , 4 ekstralar ( ıvır zıvır özellik ne varsa ) , 5 araçlar ( ayarlar , temalar vs ) , 6 oyunlar , 7 programlar ( xplore , sözlük , smartsetting vs ) , 8 resimler ( galeri , kamera , coreplayer vs ) , 9 mp3 .... Kullanma hızınıda baya artırır ...S60 v2 de cw olduğunu sanmıyorum varsa bende uğraşırim baya ... Cw lerin v3 ve v5 lerde izin olmadan düzenleme yapmanı sağlayan şeyler olduğunu biliyorum ben ama ? .... Senin bunu istemendeki amaç menüyu seyreltmekse benim yolumu deneyebilirsin... Arkadasm menüyü klasör klasör gruplarsan sadece 9 tane simge gözükür kasma olayı olmaz ... Örneğin benimki ilk mesajlar , 2 rehber , 3 bağlantı klasöru ( net ve bağlantı ile ilgili klasörler ) , 4 ekstralar ( ıvır zıvır özellik ne varsa ) , 5 araçlar ( ayarlar , temalar vs ) , 6 oyunlar , 7 programlar ( xplore , sözlük , smartsetting vs ) , 8 resimler ( galeri , kamera , coreplayer vs ) , 9 mp3 .... Kullanma hızınıda baya artırır ...