Instagram Google Play'de!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Instagram Google Play'de!
Arkadaşlar iOS'un en çok indirilen programlardan biri Instagram artık resmi olarak Google Play'de.Eğer telefondan girerseniz muhtemelen bulamayacaksınız :) PC'den yönlendirme ile indirebilirsiniz veya vereceğim APK'dan.Apk'yı indirin,SD Card'ınıza atın ve Polaris Office'den attığınız dosyayı bulup kurun.Ardından programa kayıt olun :) Fotoğraflarınızı harikaya çevirin.

Instagram Özellikler :
-100% Ücretsiz özel tasarlanmış filtre ve çerçeveler
-Lux fotograflarınızı daha canlı hale getirerek ve detayları ön plana çıkartarak sihrini gösterir
-Facebook, Twitter, Tumblr ve Foursquare üzerinde anında paylaşın! (Flickr yakında)
-Arkadaşlarınızın fotograflarını beğenin ve yorum yapın
-Andriod 2.2 sürümü üzerinde ve OpenGL ES2 destekleyen modellerde çalışır
-Tam arka ve ön kamera desteği

Google Play'den indirmek isteyenlere:(Eğer cihaz yok derse apk'dan kurun.O soruna çözümü ben de bulamadım.)

APK:

Sertug1991

Sertug1991

Üye
eyvallah kardeş

klongs

klongs

Üye
teşekkürler

barann79

Üye
Resimlerin kucuk bir bolumunu alıyor. kötü uygulama

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar programın kalitesinden çok apple storede bulunan uygulamaların bir bir androide gelmesi çok şaşırtıyor beni iphoneyi arayacağımı sanarken neredeyse iphonedeki tüm programları xperia s e yükledim google playdan budum o kadar para verdiğime acımaya başladım iphoneye :)

kaan4554

Üye
    Konu Sahibi
Eksikleri tabii ki var fakat çok hoş bir uygulama.Kötülemek olmaz.Ama dediğim gibi eksikleri çok.En kısa sürede mükemmelleşecek.

aşikar53

aşikar53

Üye
Oncelikle tesekkurler arkadasim biraz daha aciklama ve neler yapabildugimiz ne ise yaradigindan haber verirmisin potoshop gibi biseymi tam anlamadim ben :)

klongs

klongs

Üye
Oncelikle tesekkurler arkadasim biraz daha aciklama ve neler yapabildugimiz ne ise yaradigindan haber verirmisin potoshop gibi biseymi tam anlamadim ben :)

dotografa efekt veriyprsun onu face te twitterde ya da instagramin kendi saglayicisindan paylasiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...