Sonunda fertile ceres'i yükledim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda fertile ceres'i yükledim
evet yükledim ama hayal kırıklıgına ugradım pek begenmedim :D degisiklik yok yani fazla :D

---------- Eklendi @ 19:16:22 ---------- Yazıldı @ 19:07:52 ----------

evet yükledim ama hayal kırıklıgına ugradım pek begenmedim :D degisiklik yok yani fazla :D

ve telefon hafızası 67 mb hard format attım yine 67 mb :S

zonewars77

zonewars77

Üye
o zaman ümidi kesiyoruz :D

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi
yardıııım :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bari konu olarak açmayın, yapımcısının kalbini kırmayın.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bari konu olarak açmayın, yapımcısının kalbini kırmayın.

aynen sonuçta emek verip ugraşmış arkadaş bu tarz laflar edıp arkadaşı kırıyorsunuz.sonrada niye cw yapan yokmu diye veryansın ediyoruz.

nub

nub

Üye
    Konu Sahibi

aynen sonuçta emek verip ugraşmış arkadaş bu tarz laflar edıp arkadaşı kırıyorsunuz.sonrada niye cw yapan yokmu diye veryansın ediyoruz.

Yapımcısına saygısız etmek istemem asla da. Yani ilk cfw mi attıgımda böyle harikulade birşeyler beklemiştim , gerçi buda orjinal fw sine göre süper ama :D Yalnız tek problemim tel hafızasını bii türlü 9
7 mb yapamadım :D X-clear yükleyeceğim belki bi amac :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sonucta kısıtlı sıstem baştan sona değistırilmıyor sistem.hafızanın o kadar oldugunu kendı blogunda da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sonucta kısıtlı sıstem baştan sona değistırilmıyor sistem.hafızanın o kadar oldugunu kendı blogunda da yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Evet bu bir hataymış ama nasıl bir hata. Bazılarında 101 MB bile oluyormuş :naughty: Arkadaşta bu hatayı istiyor ancak, şans diyebiliriz :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt