Stardroid yazilimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
Stardroid yazilimi
arkadaslar cep teleronu samsung star ve samsung star2 olan herkese yepyeni bir yazilim. telefonunuzu android isoemcisi yapiyiruz

nasil yapilacak diye soruyorsaniz cevabi sudur: bilgisayara benim hazirlayacagim programi yükleyerek ve telefona yazilimi yükleyerek telefon android islemciine dönüsecek
Not: Yazilimlarimiz asla fake degildir

bu yazilimi isteyen arkadaslarimiz mesaj yollayabilir cünkü baska forumlar bu yazilimi calip kendimiz yapmisiz diyorlar bu yuzden indirme linki yapmiyorum

eeeehhh bukadar calisma yaptiysak yazilimi isterken bi tskyi es gecmeyin

• Beğen
Tepkiler: mustafa37821 ve eagle4343

15097

15097

Üye
sen denedin mi?denediysen video paylasta gorelim

Silinen Üye 1515800

Kapalı Hesap
evet.. video paylaşta görelim.. :D :hmmm:pro:

taka78

Üye
özelden mi

---------- Eklendi @ 18:35:57 ---------- Yazıldı @ 18:18:02 ----------

ayrıca resimli anlatım şeklinde kurulumu anlatır mısın

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
iarkadaslar ben kullanmadan size vermem aten sizin telefonlarinizin güvenligi icin

Birde yazilimin bir kismi ve kapak görüntüsü bitmediginden yollayamiyorum daha

ayrica siz yazilimi yükledikten sonra sizler icin 7gb telefon bellegide geliyor istediginiz .apk uygulamalarini yükleyebilmeniz icin !

anazli

Üye
sabırsızlıkla görüntü ve tamamlanmasını bekliyoruz

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
kisa süre sonra stardroid 2 adinda yeni konu acacagm ozaman hem yazilimi hemde yazilimi yüklemek icin size video linkini verecegim

eger istiyorsaniz onemli olan apk dosyalarinida yukleyebilirim !!!

taka78

Üye
android market olsun ytr ve ayrıca mümkünse 1 ay içinde bitirebilirmisin yoksa teli satıp t10 filen almyı düşünüyom dokunmatiği berbat lütfen acele

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
sen sakin satin alma yoksa kaybedersin androidi !

15097

15097

Üye
market mutlaka olmali ve icinde de bir suru uygulama :D

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
ozaman benim marketi yüklerim icinde 4m uygulma var !
ama illahi orjinal market diyorsaniz appstore'yi yüklerim !

eRDiiL

eRDiiL

Üye
7 gb hafıza nasıl geliyor sonradan

mehmetxx99

Üye
    Konu Sahibi
yha simdi telefonun yüzde yüzü degisiyor diye hafiza yüksekliginide degistireyim dedim ve telefon android oldumu 7gb hafizada yüklenecek. Yetmiyorsa sizin icin dahada cok yaparim !

Ama en cok 32 gb yaparim arkadaslarinizi cok rezil etmemeniz icin :D

Osman_E

Üye
HAHA 7GB Hafıza ekleniyor ha ? ne yazılımmış fiziksel değişime uğratıyor Belleği ? :D
Hadi android yazılım ihtimali var onla kekleyebilirsin ama 7GB hafıza diyerek kekleyemezsin.
1 Nisanda değiliz.

taka78

Üye
herneyse ama annemler dürtüo yeni tel alcaksan al yoksa unut diolar sıkıştırdığım için ügünüm ama biraz acele olursa sevnirim

zonewars77

zonewars77

Üye
He emin olun acilir o telefon :D hatta markete girer :D nelerle ugrasiyorsunuz. Samsung un gncelleme platformunda olmayanlari atmayin. Hepsi oyle der, markete giremezsiniz bu aradaaa

---------- Eklendi @ 20:24:43 ---------- Yazıldı @ 20:23:02 ----------

HAHA 7GB Hafıza ekleniyor ha ? ne yazılımmış fiziksel değişime uğratıyor Belleği ? :D
Hadi android yazılım ihtimali var onla kekleyebilirsin ama 7GB hafıza diyerek kekleyemezsin.
1 Nisanda değiliz.
Adam ekler sen ne diyorsun :D yalanin da bu kadarii :D :D

taka78

Üye
arkadaş denicek olunca bize atıcak yani "DERMOTOLOJİK AÇIDAN TEST EDİLMİŞTİR" diecek arkadaş :D ok???

15097

15097

Üye
ayrica android de app store un isi ne

saint1

Üye
Ne içiyosunuz siz :D Samsung star'a android yüklenebilr ama hafıza nasıl artacak o biraz ilginç.
Ayrıca samsung star'ın bu haliyle android işletim sistemini verimli çalıştırması imkansızın önde gideni olur.Stabil çalışması için androidin birçok özelliklerinden feragat etmek gerek oda gayet basite indirger sistemi.

taka78

Üye
appsden doğru android uygulaması indirilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt