Android için Instagram Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Android için Instagram Çıktı!
Android için geliştirilen Instagram, Google Play Store'daki yerini aldı. iOS platformundan sonra Android'e de gelen uygulama, Android kullanıcılarını sevindirecek.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
darısı diğer ios program ve oyunlarına :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bende infinitiy balde yüklüydü o bile şimdiye kadar görmediğim grafiklere sahip telefon oyunuydu epic game yapıyor böyle kusursuz bir oyun olamaz ya üstelik iki için çok daha harika yorumları yapılıyordu yalnız iphone 4 te bile takılmalar yaşanıyordu sadece 4s akıcı bir şekilde oynatabiliyordu bakalım gelirse kaç tane telefon hakkını verebilecek bu oyunun :) hatta 1. serisinde anıt gibi bi yerde olan kılıç izine uyan kılıçı satın aldığımda kılıçı oraya yerleştirip yeni gizli odalar açmıştım bir çok kullanıcı bilmiyordu bile

klongs

klongs

Üye
bende infinitiy balde yüklüydü o bile şimdiye kadar görmediğim grafiklere sahip telefon oyunuydu epic game yapıyor böyle kusursuz bir oyun olamaz ya üstelik iki için çok daha harika yorumları yapılıyordu yalnız iphone 4 te bile takılmalar yaşanıyordu sadece 4s akıcı bir şekilde oynatabiliyordu bakalım gelirse kaç tane telefon hakkını verebilecek bu oyunun :) hatta 1. serisinde anıt gibi bi yerde olan kılıç izine uyan kılıçı satın aldığımda kılıçı oraya yerleştirip yeni gizli odalar açmıştım bir çok kullanıcı bilmiyordu bile

arkın iphone 4 ünden oynim dedim oynayamadım alışmışım akıcılığa takıla takıla oynayınca zevk alamadım ama videoları süper

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
benim en çok istediğim fifa 2011 real racing2 ne infinitiy blade serileriydi
fifa 2011 2012 den daha kapsamlı olduğu için 2011 i oynuyordum iphonemde
android markette fifa 2012 pes 2012 real racing2 var ama telefonum yeni olduğu için bu modele uyumlu değil diyor ama bir çok uyumsuz denen gameloft oyunlarında artık xperia s çin uyumlu yazısını görmeye başladım birde diğer oyunlar telefonumu tanırsa hemen yükleneceğim telefonuma

klongs

klongs

Üye
benim en çok istediğim fifa 2011 real racing2 ne infinitiy blade serileriydi
fifa 2011 2012 den daha kapsamlı olduğu için 2011 i oynuyordum iphonemde
android markette fifa 2012 pes 2012 real racing2 var ama telefonum yeni olduğu için bu modele uyumlu değil diyor ama bir çok uyumsuz denen gameloft oyunlarında artık xperia s çin uyumlu yazısını görmeye başladım birde diğer oyunlar telefonumu tanırsa hemen yükleneceğim telefonuma

aslında telin ismini değiştirebiliyorsun ama root lazım

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt