GALAXY S II Lite'ning Rom V2.0 XXLPQ ICE CREAM SANDWİCH KİESTEKİ NİN ÜZERİNE EDİTLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S II Lite'ning Rom V2.0 XXLPQ ICE CREAM SANDWİCH KİESTEKİ NİN ÜZERİNE EDİTLENDİ
GALAXY S II Lite'ning Rom V2.0 XXLPQ ICE CREAM SANDWİCH YENİ VERSİYONDUR TAMAMEN STABİL VE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

Welcome to the Lite'ning ROM

Features

-Fast and stable SGS II ICS 4.03 ROM

*Based on original XXLPQ Firmware
*CF-Root kernel
*Blue themed
*Battery percentage
*Overscroll glow
*Better optimised apk's, framework for more speed and free mem.
*Customizable 14 statusbar by lidroid
*Camera silent
*Large APN list
*Fast GPS lock
*Memory tweak
*Kernel tweaks
*SD card read tweak
*Zipaligned.
*Deodexed.
*Root + Busybox

-Some simple tips to get more out of your battery life :

*Call *#9900# and disable Fast dormacy
*Set wifi sleep policy to "when pluged in"
*Set brightness level to automatic
*Disable motion
*Check your apps settings and disable useless background sync
*Disable transition animations
*Disable auto sync for accounts
*Disable GPS and wifi
*Disable auto backup of Gmail account

YÜKLEME İŞLEMİ İÇİN
Stap 1. Make a backup of your current ROM (Nandroid Backup).
Stap 2. Reboot into ClockworkMod Recovery.
Step 3. Wipe User Data/Factory Reset", this will wipe all data off of the phone memory (not SD card though).
Step 4. Now click "Wipe cache partition".
Step 5. Then go down to "Advanced > Wipe Dalvik cache".
Step 6. Install on your computer then download and unrar the rar file.
Step 7. Make sure that your phone is in USB debugging mode: Settings -> Applications -> Development -> USB debugging.
Step 8. Reboot your phone into download mode. To do so: Turn the device off, then power it on again by pressing and holding the Volume Down + Home + Power on simultaneously.
Step 9. Start Odin.
Step 10. Connect the phone to your computer using the USB cable.
Step 11. Wait a few seconds, the Odin screen will show that a device is now connected... Added!!
* Make sure that in Odin nothing is checked, except the "Auto reboot" and "F. Reset Time" checkboxes.
* Press the "PDA" button, and select the md5 file.
* Press "Start". Odin will now flash the Lite'ning Rom, after flashing your phone should reboot.

Failing to complete all of these instructions precisely can potentially leave you stuck in CWM Recovery until you flash your Nandroid backup that you have made in stap 1.

Step 12. Done! Now you have a fully rooted SGS II with the Lite'ning Rom installed!

If you like my work, then please consider a small , thank you

DOWNLOAD

ALINTIDIR .. AYRICA WİPE SEÇENEKLERİNİ UYGULARSANIZ DAHA SORUNSUZ OLUR

teror300

Üye
merhaba , birşey sormak istiyorum daha yeni yükledim bu romu , gayet güzel ancak wifi açtıktan sonra bağlanılabilinecek modemleri nereden görüyoruz , bir türlü bulamadım.

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
otomatik olarak çkartması gerekir wifi açtığınızda veya ayarlar kablosuz ve ağ dan göre bilirsiniz veya olmadı android marketten bi wifi search programı indirp kullanablirsiniz ama ben yükledim wifi açtığmda otomatik olarak bulup gösterio

teror300

Üye
teşekkürler onu hallettim. birşey daha soracağım , usb hata ayıklama modu nerede acaba? litening de menu degisik de...

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar-geliştirici seçeneklerinde :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilk seferde odin'de hata yapmıştım ve sonra kabloyu çıkartıp tekrar yapmayı denedim. Kabloyu çıkarınca ekranda bir işaret belirdi. 1 dk boyunca denedim denedim olmadı. Sonra download modunda açarken biraz daha uzun basmayı denedim ve oldu. Sonra hallettim falan.
download modunda açmayı başarınca yüzümdeki sevinç tarif edilemezdi. daha önce de açmıştım ama kabloyu çıkarınca çok üzülmüştüm. Sonra düzelince doğal olarak sevindim tabi :)

teror300

Üye
maalesef yeni bir hata buldum. Dahili USB -ya da SD Card- okunmuyor. daha doğrusu hiçbir uygulama/oyun internal memory'ye taşınmıyor. CWM Recovery ile Mount USB dediğimde ise "Error: Unable to open ums lunfile (no such file or directory)" hatası vermekte lütfen yardım edin. Hal böyle olunca yazma hızı çok düştü internal memory'nin. Lütfen yardım edin.

teror300

Üye
Up Up! Lütfen yardım , üst üste 2 kere flashlamama rağmen hem dahili hem harici hafıza hem PC hem telefon tarafından okunamıyor. Müzik falan hicbirsey atamıyorum. CWM Recovery modundaysa mount usb dediğimde "unable to open ums lunfile" hatası alıyorum lütfen yardım.

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
sanırm odin yüklemesinde bi sorun oluşmuş panik yok hata ayıklama modunu seçiyoruz telefonumuzu kapatıyoruz recovery modda açıp wipe seçeneklerini yapıyoruz daha sonra kapatıp download modunda açıyoruz orda iki kutucuk seçilik olcak odinde doğru yere seçtiğmze emin olalım rom dosyasını ve tekrar flsh yapalım :)

ckurugollu

Üye
Ben romu yükledim fakat bazı programları yüklemiyor.SD karta yada USB belleğe yüklenemedi diye bir hata mesajı veriyor.Birde açılışta sarı bir ünlem çıkıyor bu nedir acaba ?

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
sarı ünlem çıkması gayet normal burda bi sorun yok bu telefonunuza orjinal olmayan rom yüklediğiniz için çıkar bunu kaldırmanın bi sürü yöntemi var telefona bi zararı yok recovery mod kullanıp wipe seçeneklerini uygulayın telefonu açmadan tekrar download modunda yükleyin sorunun düzelmesi gerekir kişisel bilgeleriniz silinir wipe yaparsanız eğer

teror300

Üye
yok ya hiçbir şekilde olmuyor, usb ve sd okunmuyor. orjinal 2.3.6'ya dönüp root yaptım şu an telefon süper. büyük ihtimalle flash yaparken re-partition seçili olcak çünkü 2.3.6 orjinale dönerken re-partition seçiliydi ve şu an hem dahili hem harici sd bomba gibi. =) birisi bu romu re-partition yapıp denesin. olursa ben de yapcam.

albay1947

Üye
Merabalar ben bu rumu indirdim ama daha yüklemedim zira birşey konusunda bilğim yok

wipe seçenekleri nedir bunun ne oldugunu biri açıklıyabilirse sevinirim zira bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bide telefonum kiese baglanmıyor bu yüzden rehber gibi bazı şeyylerin backabını alamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden çok teşekkürler

klongs

klongs

Üye
Merabalar ben bu rumu indirdim ama daha yüklemedim zira birşey konusunda bilğim yok

wipe seçenekleri nedir bunun ne oldugunu biri açıklıyabilirse sevinirim zira bu konuda hiçbir şey bilmiyorum bide telefonum kiese baglanmıyor bu yüzden rehber gibi bazı şeyylerin backabını alamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

şimdiden çok teşekkürler

ses acma home power tuslarina ayni anda bas wipe data wipe cache yaparsin

klongs

klongs

Üye
*272*imei no# yi tusla tur u sec olur

teror300

Üye
@klongs cevabı bana verdin galiba , eğer öyleyse imei no nasıl öğrenebilirim ?

teror300

Üye
yahu ara tara kutunun içine ettim imeiye dair birşey yok. var mı başka bir yöntem öğrenmek için ?

klongs

klongs

Üye
ya kutuya yapıştırıyorlar imeiyi nasıl bulamadın

teror300

Üye
hah tamam yahu :D kutunun üstünde iki numara vardı alttaki barkodu üstteki imeiymiş :D ayrıca bilmeyenlere söylüyorum , eğer imei kaybettiyseniz bataryayı çıkarın , batarya yuvasında bi jelatin var , onun üstünde yazıyor =)

EDIT: Yalnız imei no'sunun aralarında / var , onları nasıl yazacağız ? Ayrıca yazarken imei'nin başındaki ve sonundaki *'ları koycaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt