gpu ve cpu hakkında yardım! Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
gpu ve cpu hakkında yardım! Lütfen
telefonun z dosyasının içinden bulup orjinali bu şekilde ben değerleri bu şekilde yaptım doğrumu yaptım yanlışmı bir bilen arkadaş yardımcı olabilirmi ben gpu ve cpu %100 lük performansla kullanmak istiyorum

ANIL

ANIL

Admin
0x3 önbellek boyutu 1000 0 yerine 0 0 yapabilirsin. Bu ayarlar bataryayı olumsuz etkiler. İlk değeri 100 yapmanıza gerek yok 60 yeterli.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
0x3 önbellek boyutu 1000 0 yerine 0 0 yapabilirsin. Bu ayarlar bataryayı olumsuz etkiler. İlk değeri 100 yapmanıza gerek yok 60 yeterli.

tamam ön bellek boyutunu 0 yaparım birde bu değerlerin ne anlama geldiyini yazarmısın 0x0 dan 0x5 kadar kafama göre ayar çekeyim

_ardaa

_ardaa

Üye
0x0 satırında saniyede ekrana sığdırılan kare sayısı (fps)

0x1 cpu kullanımı alfappserver.exe (1-100%)

0x2 Render seviyesi (1-3 arası)

0x3 Maximum kullanılan önbellek boyutu (0 yazarsanız sınırsız olur)

0x4 Grafik efektleri karmaşıklığı (1-10 arası 1 verirsenin daha fazla işlem gücü gerektirir)

0x5 HW sürücüsü (grafik-gpu ile ilgili)

(alıntıdır)

altta ki de daha detaylı fakat ingilizce

0x00000000 Default frame rate for applications (frames per second)
0x00000001 Max CPU time taken by the alfappserver.exe from 1-100 %
0x00000002 Renderer selection (1=bitgdi, 3=OpenGles1.0, …).
0x00000003 Maximum cache size in kilobytes which the allocated resources (textures, sounds etc.) can use. 0 = no limit
0x00000004 Complexiy of graphical effects form 1 to 10. 10 is the most complex and needs more processing power. 1 is the simpliest and fastests.
0x00000005 Configuration flags for setting up the HW driver (only with GPU).

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
0x0 en fazla kaç verebiliyoruz?

_ardaa

_ardaa

Üye
0x0 uygulamalar için fps demiş, 60 iyi bir değer bence bataryayı da düşünmelisin.

ANIL

ANIL

Admin
ilk değerle ne kadar oynarsanız oynayın fark hissedilir derecede olmuyor ama işlemci orjinalde 75 90a çektiğinizde direk farkı görebiliyorsunuz..

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

TheMadness

TheMadness

Üye
0x0 60 yapın. FPS 100 almışsınız 60 yeterli.

---------- Eklendi @ 22:48:38 ---------- Yazıldı @ 22:47:43 ----------

0x3 önbelleği sınırsız yapmalısın. 0 değerini ver.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
telefona dün format attım şimdi klasörlere bakıyorum 10283344.txt dosyası yok acaba telefon z sürücüsündekinimi kullanıyor bir bilgisi olan varmı?

_ardaa

_ardaa

Üye
telefona dün format attım şimdi klasörlere bakıyorum 10283344.txt dosyası yok acaba telefon z sürücüsündekinimi kullanıyor bir bilgisi olan varmı?

Evet önce c sürücüsünde arar orada yoksa rom bellekten okur, aynı yöntemle user-agent'leri de değiştirebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt