Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
X6 LAZIM AciLL !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem
Üye
Konu Sahibi
X6 LAZIM AciLL !!
X6 LAzım acil takas isterseniz C5-03 var anlaşabiliriz sorunlu sorunsuz farketmez AciLL LAzım ...Bekliyorum
sen bi fiyat söle ona göre anlaşalım bana kalırsa 1 liira derim Anlaşabiliriz gibi geliyor hatta c5 var bende onla takas düşünürmüsün fiyat farkını hallederiz
Kardeşim siyah 5800 mavi kasa ekranını direk lazerle jelatinlettim ekranı 0 çizik yok dışında kılıfı var koruması işte 8 gb micro Sd hafıza kartı var daha ne söyleyeyim işte 5800 xpress Music kardeşim zaten bi problem olursada garantiside mevcut istersen ulaş bana
Kardeşim siyah 5800 mavi kasa ekranını direk lazerle jelatinlettim ekranı 0 çizik yok dışında kılıfı var koruması işte 8 gb micro Sd hafıza kartı var daha ne söyleyeyim işte 5800 xpress Music kardeşim zaten bi problem olursada garantiside mevcut istersen ulaş bana
Kardeşim ben vazgeçtim inan c5-03 benim 5800 dan iyi değil özelliklerine baktım dahili hafızası benimkinden düşük sadece kartla beraber 16 gb oluyor bide dokunmatigi kapesitif yani 5800 daha iyi onun için vazgeçtim kardeşim