banko kupon varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagricelik

Üye
    Konu Sahibi
banko kupon varmı
beyler yarına yüklü girmeyi düşünüyorum kupon paylaşabilirmisiniz bende paylaşacam destek olalalim dimi birbirimize :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Barcelona maçına kesin 1 oynarım ve ya üst . Bayern maçı ne olur acaba ?

cagricelik

Üye
    Konu Sahibi
bu gün 5 25 veren bi kuponum var manu maçi üst gelirse yarın 20 misli atıcam gelir umarım manu maçi

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Üst olur ya manchester formda cityle farkı azaltmamak için acayip oynuyorlar gollü maç olur

cagricelik

Üye
    Konu Sahibi
barça maçi sakat milan iyi takım yine kapanicaklar kontra atak deniyecekler hızlı oyuncuları var milan bu işi becerir :D istediğini yaparsa alt biter maç barça ise çok gol atamaz sanırım alt derim ama kuponuma yazmam

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Olabilir ama kesin ve banko istersen barça maçına 1 oyna bence

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Yok bea osman'ım öyle sadece aklımdaydı o maç banko. Ben çok nadir oynarım :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
2~3 defa tutturdum osman'm onları da toplasan 70 tl eder anca verdiğim ise 100~150 yani zarardayım osman'ım sen ?

Astrosman

Astrosman

Üye
2~3 defa tutturdum osman'm onları da toplasan 70 tl eder anca verdiğim ise 100~150 yani zarardayım osman'ım sen ?

arkadaşla ortak oynadık 40 tl tutturduk başka göremedim.. Ekim ocak arası çok oynadım. Namussuz hiç tutmadı valla.. Ondan beridir oynamıyorum.. Zarar mı 75tl gibi...

cagricelik

Üye
    Konu Sahibi
beyler kupon kesin yattı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Devre arası 0~0 merak etme ıngiltere ligi belli olmaz ikinci yarı 5 gol bile olabilir

Astrosman

Astrosman

Üye
Devre arası 0~0 merak etme ıngiltere ligi belli olmaz ikinci yarı 5 gol bile olabilir

ıngiltere ligi havadaki bulutun içindeki suyu hesaplamak gibidir.. Yani bir yere ansızın yağmur yağabilir

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Aynen

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tüh be manchester maçı alt bitti ya rooney atamadı bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt