İnönü'ye Yıldırım düştü ... Beşiktaş 0 - Samsunspor 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
İnönü'ye Yıldırım düştü ... Beşiktaş 0 - Samsunspor 1
Kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, Beşiktaş deplasmanında 1-0 kazandı ve şansını son maça taşıdı.

Ligde normal sezonun bitmesine 2 hafta kala Beşiktaş, Samsunspor'u konuk etti. Süper Final'e kalmayı garantileyen Beşiktaş bu son iki maçta da puan kaybı yaşamadan daha az farkla kritik maçlara çıkma planları yapıyordu. Samsun için Beşiktaş maçı çok daha önemliydi. Kırmızı beyazlılar, buradan alacağı galibiyetle şansını son maça taşıma fırsatı yakalayabilirdi. Bunun için Antalya'nın da Bursaspor'a yenilmesi gerekliydi.

Bu şartlarda başlayan maça iy bir giriş yapan ev sahibi oldu. İlk 10 dakikada özellikle Hilbert'in kanadından ataklar geliştiren Beşiktaş, pozisyonlar yakalamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Bu dakikalarda birçok duran top fırsatı da yakalayan siyah beyazlılarda Almeida ve Quaresma önemli pozisyonlarda golü bulamadı.

10. dakikadan sona dengeyi sağlayan Samsunspor'da Ekigho, 12. dakikada inanılmaz bir golü kaçırdı ve yine takımının kaderiyle oynayan isim oldu. Kayseri maçında boş kaleye atamadığı gol uzun süre konuşulan golcü futbolcu, bu kez kale çizgisinde topa dokunamadı. İlk yarının son dakikasında da Uğur Boral ile karşı karşıya pozisyonu kullanamayan konukl takım devre arasına önde girme fırsatını yine kullanamadı.

İkinci yarıya da Uğur'un kaçırdığı pozşsyonla başlayan Samsunspor, Antalyaspor'un yenik durumda olduğu haberiyle gol için daha fazla yüklenmeye başladı. Bunların birinde de golü buldu. 70. dakikada Murat Yıldırım, yaklaşık 30 metreden harika bir şutla Cenk'i avladı ve takımını öne geçirdi.

Golden sonra Ekigho çok net bir fırsatı daha kullanamazken, kalesini iyi koruyan Samsunspor, hayati bir galibiyetle ligde kalma şansını son maça taşımayı başardı.

Son haftaya 36 puanla giren Samsunspor, Sviassspor'u konuk edecek ve ligde kalmak için bu maçı kazanıp, Fenerbahçe'nin de Antalyaspor'u yenmesini bekleyecek.

Beşktaş ise bu yenilgiyle lider Galatasaray'ın 20 puan gerisine düşmüş oldu.

BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR: 0-1

STAT: İnönü
HAKEM: Özgür Yankaya

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, Ekrem, Burak (Dk. 46 Edu), Necip, Fernandes, Veli (Dk. 80 Muhammet), Quaresma (Dk. 87 Bebe), Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal

SAMSUNSPOR: Ertuğrul, Adem, Kemal, Akaki, Bahia, Fink, Hakan, Murat Yıldırım, Uğur (Dk. 85 Lazar), Serdar (Dk. 80 Murat Ceylan), Ekigho (Dk. 82 Anıl)
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GOL: Dk. 70 Murat Yıldırım
SARI KARTLAR:
Dk. 23 Egemen Korkmaz, Dk. 45 Quaresma, Dk. 48 Veli (Beşiktaş), Dk. 32 Murat Yıldırım , Dk. 83 Adem, Dk. 90 Ertuğrul(Samsunspor)

arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaş'ın yenilmesinden Samsun'un yenmesinden çok Antalya'nın haftaya Fenerbahçe karşısında puana ihtiyacı olmasına seviniyorum :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Semih sevincin kursağında kalacaktır emin ol . Kadıköy de onlar puanı falan unutsunlar ... Kimler geldi kimler geçti yine olmuyor yine olmuyor . :ehe

Beşiktaş'ı yenmeyeni dövüyorlar bu sene . Zaten Samsunspor puan ya da puanlar alabileceğini tahmin ediyordum . İnanılmaz net pozisyonları da cömertçe harcadılar . Çok rahat 4 olurdu maç ...

Bu konuçla Sivasspor'u yendiği takdir de Samsunspor lig de kalacaktır diye düşünüyorum . :)

haltie

haltie

Üye
Beşiktaşın yenilmesine seviniyorum yeniden yapılanma gerek kim elini taşın altına koyuyor görmüş oluyoruz işi olmayan gidecek artık oynayacak adamlar kalacak

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Semih sevincin kursağında kalacaktır emin ol . Kadıköy de onlar puanı falan unutsunlar ... Kimler geldi kimler geçti yine olmuyor yine olmuyor . :ehe

Beşiktaş'ı yenmeyeni dövüyorlar bu sene . Zaten Samsunspor puan ya da puanlar alabileceğini tahmin ediyordum . İnanılmaz net pozisyonları da cömertçe harcadılar . Çok rahat 4 olurdu maç ...

Bu konuçla Sivasspor'u yendiği takdir de Sivasspor lig de kalacaktır diye düşünüyorum . :)

sivasspor mu ligte kalacak:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Orasını da anlaman lazımdı be İbocum :)
Sivasspor ile oynayan kim ? Samsunspor ...:D

Dolayısıyla Sivasspor u yendiği takdir de Samsunspor'un ligde kalacağını düşünüyorum . :)

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Orasını da anlaman lazımdı be İbocum :)
Sivasspor ile oynayan kim ? Samsunspor ...:D

Dolayısıyla Sivasspor u yendiği takdir de Samsunspor'un ligde kalacağını düşünüyorum . :)

maytap geçiyorum alicim anlaman lazımdı:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt