Yalvarıyom artık YARDIM EDİN LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Yalvarıyom artık YARDIM EDİN LÜTFEN
Arkadaşlar Benim 5800 var ben hard format attım atmadan önce ben her uygulamayı çalıştırıyordum hard formatdan sonra örneğin: fetih, atombebek, vs. Gibi oyunlar açılmamaya başladı üzerlerine tıklıyorum açılmıyor.YalvarıYORUM yardım edin bu arada telefondan giriyorum siteye ve telefonum hackli... Teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
onlar silinmedi mi sende :hmmm ben hard format atınca hafıza kartına yüklediğim halde silinmişti belki hafıza kartında artıkları kalmıştır bu yüzden tam silinmemiştir

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Çünkü yüklediqin uygulamaların h.kartına yüklüydü ama bazı uygulama dosyaları tel.hafızasınada yüklendiqi için formattan sonra o dosyalar silindi ve haliyle uygulamalar çalışmadı

Çözüm: Uygulamaları tekrar yüklemek başka çaren yok...

NOT: Yükleme esnasında "Uygulama zaten yüklü" uyarısı alırsan devam et aldırma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onlar silinmedi mi sende :hmmm ben hard format atınca hafıza kartına yüklediğim halde silinmişti belki hafıza kartında artıkları kalmıştır bu yüzden tam silinmemiştir

aynen hafiza kartında oldugu için formattan sonra teldekı dosyaları sılınmış o yûzden açılmıyor

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
X clear ile tüm telefona hafıza kartını temizlettim 1 saat sürdü yükledim yine çalışmadı oviden indirdiklerim yükleme çıkıyo hazırlanıyo dio ama yüklenemedi die hata verio yardım edin bu arada kabız civciv sen matrax ı dinlion mu zeki senin twit leri okuyoda öle hatırladım seni

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Menü >dosya yöneticisi > yedekle : seçenekler (rehber takvim notlar mesajlar) tekrar seçenekler yedek oluştur

hafıza kartını kart okuyucu ile pcye bağla. Dosya ve klasör seçeneklerinden gizli ve sistem dosyalarını göster yap. Daha sonra Backup müzik video cities resimler önemli klasörlerin bunları pc ye kopyala. Bas hafıza kartına formatı. Hazır elin değmişken telefonada hard format at. Telefon kapalı iken yeşil kırmızı fotoğraf çekme tuşu açma düğmesi basılı tut. Telefon açılınca elini cekebilirsin.
Tarih saat ülke konum ayarını yap.
Hafıza kartını telefona yerleştir dosyaları taşıma bitince.
Menü > dosya yöneticisi > yedekle : seçenekler > geri yükle (rehber ajanda notlar mesajlar)
güncellemelerini telefonun usb kablosu varsa pc den ovi suite ile yaparsın.
Gerisi sana kalmış. Herseyi baştan kur. :)
en temiz ve garantili yol bence budur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard atsın mağaza haritalar duvar kağıtları telle gelen uygulamalar hep silinsin!

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
formatsız bi çözüm yokmu yha nebilim bi program yükleyerek

CryuS

CryuS

Üye
Önce telefon hafızanda önemli dosyalarını pcye at.Sonra hafıza kartını biçimlendir.Sonra telefonuna hard format at.(Hafıza kartını ve Sim kartını çıkar.)Bu kadar...:good:

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Hiçbirsey Olmazsa Hafıza Kartını Biçimlendir Bi Cfw Yükle Sorun Kesin Çözülür .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En garantili yol benimkisi , detaylı anlattım. Kesin çözüm olur ;)

cicoz23

Üye
Qt yi yükle. Bide Qt mobile yi yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt