Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Kamera Problemi Çok Acil Gelin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kolkk
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Kamera Problemi Çok Acil Gelin
Arkadaşlar okuldayım derste çok ilginç bir olay oluyor ( ) fotoğrafını çekmek istiyorum ama okulda telefon yasak Flaş patlamadan ve ışık yanmadan bir fotoğraf çekme şansım yok mu çok acil yardım program vb. ne varsa yardım edin
Arkadaşlar okuldayım derste çok ilginç bir olay oluyor ( ) fotoğrafını çekmek istiyorum ama okulda telefon yasak Flaş patlamadan ve ışık yanmadan bir fotoğraf çekme şansım yok mu çok acil yardım program vb. ne varsa yardım edin
Birde burada yazılana bak.Dostum iyi misin sen ? ilk diyorsun yok flas patlatmadan fotoğram cekme sansım yok mu sonra diyorsun sınıf karanlık flas patlatmadan olmaz.Kendinle ilgili problemlerin var mı senin ?
Birde burada yazılana bak.Dostum iyi misin sen ? ilk diyorsun yok flas patlatmadan fotoğram cekme sansım yok mu sonra diyorsun sınıf karanlık flas patlatmadan olmaz.Kendinle ilgili problemlerin var mı senin ?
Tamam Beyler ben buldum çözümü bi işe yaramadınız Cam EFX programıyla Samsung taki gibi flaşsız ışıksız ama aydınlık fotoğraf çekebiliyorsun bişeyi anlasanız