Nokia 5800 Kamera Problemi Çok Acil Gelin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Kamera Problemi Çok Acil Gelin
Arkadaşlar okuldayım derste çok ilginç bir olay oluyor ( :D ) fotoğrafını çekmek istiyorum ama okulda telefon yasak Flaş patlamadan ve ışık yanmadan bir fotoğraf çekme şansım yok mu çok acil yardım program vb. ne varsa yardım edin

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Arkadaşlar okuldayım derste çok ilginç bir olay oluyor ( :D ) fotoğrafını çekmek istiyorum ama okulda telefon yasak Flaş patlamadan ve ışık yanmadan bir fotoğraf çekme şansım yok mu çok acil yardım program vb. ne varsa yardım edin

Flaşi kapatmayı da mi biz ögretcez olum :D

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Sınıf zaten karanlık bide flaşı kaparsak ohooo

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Burada yazılana bak

Sınıf zaten karanlık bide flaşı kaparsak ohooo
Birde burada yazılana bak.Dostum iyi misin sen ? ilk diyorsun yok flas patlatmadan fotoğram cekme sansım yok mu sonra diyorsun sınıf karanlık flas patlatmadan olmaz.Kendinle ilgili problemlerin var mı senin ? :bangin:

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Burada yazılana bak

Birde burada yazılana bak.Dostum iyi misin sen ? ilk diyorsun yok flas patlatmadan fotoğram cekme sansım yok mu sonra diyorsun sınıf karanlık flas patlatmadan olmaz.Kendinle ilgili problemlerin var mı senin ? :bangin:

Sanırım bişey kullanıyor

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Beyler ben buldum çözümü bi işe yaramadınız Cam EFX programıyla Samsung taki gibi flaşsız ışıksız ama aydınlık fotoğraf çekebiliyorsun bişeyi anlasanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt