Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

phileoist

phileoist

Üye
Teşekkürler ama metin2 ile alakası yok

Heroata

Heroata

Üye
Teşekkürler ama bu oyunun orjinalı bende var :D sadece çok az modifiye edip yayınlamışsın ayrıca türkçe bile çevirmemişsin bir de bu oyunun online yapıcağını bize yutturmaya çalışma !

• Beğen
Tepkiler: phileoist
RaplexTR

RaplexTR

Üye
Teşekkür . Tel 6300 oyunu sorunsuz oynuyorum ama çok zor level atlıyo ayrıca oyunu online oynamak istiyorum . Bi de oyunda en son kaç level olabilirsin ?

Bykttl1903

Üye
Oyun ext dosyası olarak indirio ne yapmalıyım

KinqNiqhT

KinqNiqhT

Üye
S.A,öncelikle bu oyunu yapan arkadaşım ellerine sağlık. Ben bu metin2 yi indirdim benim tel6600 Kurarken yetkilendirme başarısız diyo kurmuyo ne yapmam lazım

KinqNiqhT

KinqNiqhT

Üye
S.a öncelikle ellerine sağlık ben 6600 aindirdi ama kurarken yetkilendirme başarısız diyor ve kurmuyor ne yapmam lazım bi fikrin var mı??

nabifurkan

Üye
telefonumun markası samsung chat 335 indirmeden dosya cok buyuk diyor usta bi el atsan

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun markası samsung chat 335 indirmeden dosya cok buyuk diyor usta bi el atsan

telefonunun 500kb üstü oyunların hepsinde bu hatayı veriri ayrıca ekran boyutu 320*240 değil malesef

---------- Eklendi @ 19:04:28 ---------- Yazıldı @ 19:03:37 ----------

S.a öncelikle ellerine sağlık ben 6600 aindirdi ama kurarken yetkilendirme başarısız diyor ve kurmuyor ne yapmam lazım bi fikrin var mı??

Sorununa bakacağım en kısa sürede cevap veririm forumlarla pek fazla ilgilenemiyoruz kusura bakmayın

---------- Eklendi @ 19:05:24 ---------- Yazıldı @ 19:04:28 ----------

Oyun ext dosyası olarak indirio ne yapmalıyım

wap sitesindeki linklerden indirmeyi deneyebilirsin

---------- Eklendi @ 19:07:14 ---------- Yazıldı @ 19:05:24 ----------

Teşekkür . Tel 6300 oyunu sorunsuz oynuyorum ama çok zor level atlıyo ayrıca oyunu online oynamak istiyorum . Bi de oyunda en son kaç level olabilirsin ?

Şuan İçin Online Versiyon Erişime Kapatılmıştır Alt Yapı Değişikliği Sebebinden Online Versiyon Satınalanların Ücretleri Geri İade Edilerek Online Versiyon Free Olacaktır.

---------- Eklendi @ 19:12:02 ---------- Yazıldı @ 19:07:14 ----------

Teşekkürler ama bu oyunun orjinalı bende var :D sadece çok az modifiye edip yayınlamışsın ayrıca türkçe bile çevirmemişsin bir de bu oyunun online yapıcağını bize yutturmaya çalışma !

Öncelikler Karın Ağrınızı Anladığımızı Bildirmek İsteriz !! Online Versiyon Oyunun Orjinalindede Mevcut Fakat Kısıtlı Ve Eski Biz Bunu Kendi Sunucumuza Yönlendirerek Genişlettik Ve Geliştirdik Emeğe Saygınızın Nekadar Olduğunu Göstermeniz İyi Oldu Daha İyisini Yapabileceksen Ozaman Bizi Kötülemeye Hakkın Var. Hiçbirşey Bilmeden Şekerden Sallıyorsun.!!

---------- Eklendi @ 19:13:54 ---------- Yazıldı @ 19:12:02 ----------

Teşekkürler ama metin2 ile alakası yok

Java Bir Oyun Ve Telefondan Ne Bekliyorsunuz Javada Mario Oynamak Bile Mucize :)

---------- Eklendi @ 19:16:25 ---------- Yazıldı @ 19:13:54 ----------

Öncelikle teşekkürler bekliyordum bunu, 5800 için uygun bir uygulama olsa fena olmaz. Ancak bu uygulama bana daha çok yapboz gibi geldi. Oyunu açamadık 6303de yinede teşekkürler. Bire bir olması zaten beklenemez ama fena sayılmaz grafikler hoş duruyor...

Teşekkür Ederim Oyun K.b Eklentiler Olduğu İçin Biraz Yüksek Buda Bazı Telefonlarda Çalışmamasına Sebep Oluyor Gerçekten Sizin Gibi Oyunculara İhtiyacımız Var İmkanımız Olsa Bile Birebir Aynısını Yapmamız Yasak :)

mustafa37821

mustafa37821

Üye
5233 de çalışırmı

Fafanin44

Üye
Eline saglik.ins oynayabilirim.hem zamanda akip gecer.

mobilci68

Üye
Wap sitesinde hata veriyo siteye girmiyo :(

mobilci68

Üye
telefonunun 500kb üstü oyunların hepsinde bu hatayı veriri ayrıca ekran boyutu 320*240 değil malesef

---------- Eklendi @ 19:04:28 ---------- Yazıldı @ 19:03:37 ----------

Sorununa bakacağım en kısa sürede cevap veririm forumlarla pek fazla ilgilenemiyoruz kusura bakmayın

---------- Eklendi @ 19:05:24 ---------- Yazıldı @ 19:04:28 ----------

wap sitesindeki linklerden indirmeyi deneyebilirsin

---------- Eklendi @ 19:07:14 ---------- Yazıldı @ 19:05:24 ----------

Şuan İçin Online Versiyon Erişime Kapatılmıştır Alt Yapı Değişikliği Sebebinden Online Versiyon Satınalanların Ücretleri Geri İade Edilerek Online Versiyon Free Olacaktır.

---------- Eklendi @ 19:12:02 ---------- Yazıldı @ 19:07:14 ----------

Öncelikler Karın Ağrınızı Anladığımızı Bildirmek İsteriz !! Online Versiyon Oyunun Orjinalindede Mevcut Fakat Kısıtlı Ve Eski Biz Bunu Kendi Sunucumuza Yönlendirerek Genişlettik Ve Geliştirdik Emeğe Saygınızın Nekadar Olduğunu Göstermeniz İyi Oldu Daha İyisini Yapabileceksen Ozaman Bizi Kötülemeye Hakkın Var. Hiçbirşey Bilmeden Şekerden Sallıyorsun.!!

---------- Eklendi @ 19:13:54 ---------- Yazıldı @ 19:12:02 ----------

Java Bir Oyun Ve Telefondan Ne Bekliyorsunuz Javada Mario Oynamak Bile Mucize :)

---------- Eklendi @ 19:16:25 ---------- Yazıldı @ 19:13:54 ----------

Teşekkür Ederim Oyun K.b Eklentiler Olduğu İçin Biraz Yüksek Buda Bazı Telefonlarda Çalışmamasına Sebep Oluyor Gerçekten Sizin Gibi Oyunculara İhtiyacımız Var İmkanımız Olsa Bile Birebir Aynısını Yapmamız Yasak :)

http://ceptemetin2.ceb.im sitesinde hata veriyor ve forumdan ext olarak indiriyor nasıl jar olarak indirip oynayabilirim yardım edin tel 2700

B401a

Üye
Tsk

---------- Eklendi @ 10:20:16 ---------- Yazıldı @ 10:15:05 ----------

Tsk

B401a

Üye
Tşk .d .d .d

---------- Eklendi @ 10:37:15 ---------- Yazıldı @ 10:33:05 ----------

Fena .d

KinqNiqhT

KinqNiqhT

Üye
Slm by wanex kardeşim öncelikle ellerine sağlık ben oyunu indirdim çok güzel oyun ama ekran çok büyük bunun ekranını 176x208 ekran boyutuna uyarlar mısın?

manga52

Üye
60 LvL im :D Kasmak Zor oldu ama olsun:tşk::alkis:yuru:good:

RaplexTR

RaplexTR

Üye
60 LvL im :D Kasmak Zor oldu ama olsun:tşk::alkis:yuru:good:

Bende 97 lvl im . Bu saat ten sonra gerçekten çok zor kasılıyo , bağımlılık yaptı oyun , bir lvl atlıyım bir tane daha atlıyım diye diye 97 oldum :D

yunus5055

yunus5055

Üye
Usta oyunu pek sevmedim ya :s .. Üstelik yani online olmadıktan sonra bu oyun tutulmaz ... Tibiame gibi bir pvp serverde istediğimiz gibi haritada dolaşarak kasılmak isterim ... Oyunun alt yapısı yetersiz ... Yani biraz düzenlenme gerekli ...

femtv

Üye
nerden üyelik alcaz?

kinng

kinng

Üye
goruntulerden anladigim kadariyla cepte oynanan PATH OF A WARRIOR oyunundan uyarlama