Alınık İphone 3G S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Alınık İphone 3G S
Merhaba arkadaşlar , başlıkta da belirttiğim gibi iphone3g S arıyorum. Satmak isteyenler konu yada ÖM yoluyla ulaşsın lütfen.

Öncelikle ürün kesinlikle her şeyiyle problemsiz OLMALI . Ufak tefek çizikler dert değil.ayrıca arkası hiç açılmamış olması şart.Anlaşacağımızı umarak fiyat vermiyorum. 8,16 veya 32 GB fark etmez yeterki sorunsuz ve hızlı olsun.İstanbul içi elden ilk tercihimdir , şehir dışı karşılıklı güven sağlandıktan sonra uygundur . Herkese iyi forumlar :)

alfamurat

Üye
selamlar kendi kullandığım 3gs 16gb jb yurt dışı pasaport kayıtlı telefonumu satabilirim tüm hatlarla kullanılabilir.Kesinlikle tamirsiz dediğim gibi yurt dışı cihaz jb lidir ,herşeyiyle kusursuz son 800 tl ye veririm satma nedenimde yoktur isterseniz tabi hayırlı sı olsun derim saygılarımla...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
hocam isterdim ancak o kadar verecek param yok .Üstelik yinede sen bilirsin ama o fiyata neredeyse sıfır ürünler var hemde garantili :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yurt disi birde cok pahali . Kvkli 650-700 arasinda bulunur .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
valla gecen bir arkadaşımınkini satmıştık aracı olmuştuk bende şuan 4s kullanıyorum 3gs 1 aydır kullanmıyorum neredeyse öğrenciysen bişiler yaparız sana satarız ama garantisi sanırım nisanda bitiyor mesaj atarsan detaylı konuşuruz

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj attım hocam bakınız :)

koraycug

Üye
Merhaba; istediğiniz gibi dosta gidecek 3s 16 gb mevcut. Türkiye cihazı garantisi yeni bitti. Tertemiz asla açılmamış en ufak tamir görmemiş. Faturası, kutusu, orj tüm aparatları mevcut. 4s aldığım için satıyorum. fiyat son 650 tl

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba; istediğiniz gibi dosta gidecek 3s 16 gb mevcut. Türkiye cihazı garantisi yeni bitti. Tertemiz asla açılmamış en ufak tamir görmemiş. Faturası, kutusu, orj tüm aparatları mevcut. 4s aldığım için satıyorum. fiyat son 650 tl

650 tl malesef çok pahalı hocam

gokhan_5516

gokhan_5516

Üye
iyi günler bnde ıphone 3 g 8gb var fiyat 450 tl düşünüyorum cihaz temiz durumda ulaşmak istersen 5452574480

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
iyi günler bnde ıphone 3 g 8gb var fiyat 450 tl düşünüyorum cihaz temiz durumda ulaşmak istersen 5452574480
ilandada belirttiğim gibi malesef 3G S düşünüyorum :) yinede ilgin için sağol dostum :)

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
ilan günceldir halen iphone aramaktayım

süper nova

süper nova

Üye

buyrun buna bakın ilan bana aittir

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi

buyrun buna bakın ilan bana aittir
hocam linki güncellermisiniz. ilanlarım bölümünün linkini atmışsınız , tıklayınca kendi ilanlarım açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt