Cenaze Töreni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
Cenaze Töreni
Geçen sene yarıyıl tatilinde anne ve babama balık almayı ikna etmiştim. 3 tane aldık siyah sarı ve turuncu. Başlarına gelmeyen kalmadı. Önce kuyruk çürümesi hastalığına yakalandılar. Bende tabı ilac aldım. Siyah balığımın kafasında gıtgıde şişen bir şişlik oluştu. Önce hamile zannettim. Ama hastalıkmış heralde. O öldükten sonra sarı olan bir gün aniden yerde ölü bulundu. Onu görür görmez bir çığlık attım. Artık turuncu balığımla yaşıyoruz bakalım . İnşallah o ölmez

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Geçen sene yarıyıl tatilinde anne ve babama kuş almayı ikna etmiştim. 3 tane aldık siyah sarı ve turuncu. Başlarına gelmeyen kalmadı. Önce kuyruk çürümesi hastalığına yakalandılar. Bende tabı ilac aldım. Siyah balığımın kafasında gıtgıde şişen bir şişlik oluştu. Önce hamile zannettim. Ama hastalıkmış heralde. O öldükten sonra sarı olan bir gün aniden yerde ölü bulundu. Onu görür görmez bir çığlık attım. Artık turuncu balığımla yaşıyoruz bakalım . İnşallah o ölmez

Seni kandırmışlar kuş diye sana balık almışlar kuşlarda kuyruk erimesi olmaz. Sana alınan üç tane hayvanın
kuş olmadıgını anladıgınızdamı çıglık atınız Kuşların kanatları var suda yaşamazlar omurgalılardandır balıkların yüzgeçleri
var kuş kanadına benzetilsede kanatlardan farklıdır balıklar suda yaşar iki çok farklı canlılardır

• Beğen
Tepkiler: AndroidciMünir

selonuri

Üye
allahım sen bana mukayet ol.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Seni kandırmışlar kuş diye sana balık almışlar kuşlarda kuyruk erimesi olmaz. Sana alınan üç tane hayvanın
kuş olmadıgını anladıgınızdamı çıglık atınız Kuşların kanatları var suda yaşamazlar omurgalılardandır balıkların yüzgeçleri
var kuş kanadına benzetilsede kanatlardan farklıdır balıklar suda yaşar iki çok farklı canlılardır

:aha:

15097

15097

Üye

:aha:

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye

Son otuz saniyedir gülüyorum :aha::alkis :alkis :aha:

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:hmmm demek kuş aldığın zaman balıkların öldü..
Evet bence o kuşlar lanetli at onları

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
of ya ben böyle bir hatayı nasıl yaparım :D. Balık yazacağıma kuş yazmışım :ehe.

Edit:turuncu balıkta 1-2 ay önce ölmüş bulunuyor :(

- - - Eklendi - - -

:kop:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
başın sağolsun dostum acemiliğinde olsa gerek ilk balık besleyenlerde çok olur benimde çok leşim var eskiden tabi :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...