N9 Almak İstiyorum Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

Ve ayrıca en işe yaramazları.

---------- Eklendi @ 03:15:45 ---------- Yazıldı @ 03:12:34 ----------

Dostum seni pek memnun etmemiş anlaşılan n9 ama inan meego piyasadaki tüm sistemlerden daha yüksek kapasiteye sahip. Geliştiriciler için altın değerinde. :oke:

ama değerini bilen yok Allah kahretsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Dostum seni pek memnun etmemiş anlaşılan n9 ama inan meego piyasadaki tüm sistemlerden daha yüksek kapasiteye sahip. Geliştiriciler için altın değerinde. :oke:

o senin ne iş için kullanıcagına baglı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dogru diyorsun iyi bir geliştiriciysen n9 bulunmaz nimet

cptaincnr

cptaincnr

Üye

Dogrudur kardes eger bir gelistirici potansiyelim olsaydi belki sana hak verirdim ama ben son kullaniciyim bana gelisimi yarida kalmis otistik bi telefon satacagina olmusunu satsana öyle degil mi ? Ham yedik bogazimizda kaldi seneye kadar kutusuna koyup sakliyim bari o arada iphone kullanicam seneye belki destek vermis gelistirmis olursa kullanirim artik napalim =)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Wp7'nin neresi kullanışsız acaba? Bence gayet basit ve kullanışlı bir arayüzü var.

pRime.

pRime.

Üye
Wp7'nin neresi kullanışsız acaba? Bence gayet basit ve kullanışlı bir arayüzü var.

Arayüzün kullanışlılığı farklı şey, sistemin kullanışlılığı farklı şey. Wp ne meego'nun ne maemo'nun ne symbianın ne android'in tırnağı bile olamaz kullanışlılıkta. Bu sistemlerin yapabildiğinin ne kadarını yapabiliyor wp? Ben bir yazılımda bluetoothla dosya gönderemeyeceksem, dosyalarımla oynayamayacaksam, hele hele saçma sapan bilgisayar yazılımlarına bağımlı yaşayacaksam o sistem benim için çöptür. Hele microsoft gibi insanları yıllarca kanser eden sabıkası kabarık bir şirketten bahsediyorsak ve nokia'yı da kanser etmişse bu şirket "almayayım, sağol!".

• Beğen
Tepkiler: klongs
klongs

klongs

Üye

Arayüzün kullanışlılığı farklı şey, sistemin kullanışlılığı farklı şey. Wp ne meego'nun ne maemo'nun ne symbianın ne android'in tırnağı bile olamaz kullanışlılıkta. Bu sistemlerin yapabildiğinin ne kadarını yapabiliyor wp? Ben bir yazılımda bluetoothla dosya gönderemeyeceksem, dosyalarımla oynayamayacaksam, hele hele saçma sapan bilgisayar yazılımlarına bağımlı yaşayacaksam o sistem benim için çöptür. Hele microsoft gibi insanları yıllarca kanser eden bir şirketten bahsediyorsak ve nokia'yı da kanser etmişse bu şirket "almayayım, sağol!".

elop olmasa nokia microsoftun yüzüne bakmazdı ya

cozturk

cozturk

Üye
1 saat önce N9'umu aldım...
Gerçekten çok güzel almanı tavsiye ederim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bence de cihazı çok kurcalayan o ileri düzey kullanıcı sınıfına girme potansiyelin varsa N9 senin için çok iyi bir seçim olacaktır arkadaşım. Ama sadece kullanıcı olarak bakarsan ve çok fazla orasını burasını kurcalamadan telefon, internet, fotoğraf gibi kullanacaksan Lumia serisine bakman daha iyi olur gibi geliyor ;) Aslında N9 a Wp bile yüklenebilir muhtemelen çünkü bootloader kilidi yoktu yanılmıyorsam. Eğer böyleyse yarın meego dan sıkılırsan ics ondan sıkılırsan wp gibi farklı sistemlerle kullanma şansın bile olabilir. Bu yüzden N9 geliştiriciler için önemli bir cihaz. Tercih senin kullanım yönüne bağlı olmalı.

• Beğen
Tepkiler: cozturk

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
ben alma derim.. Androidli bir cihaz al. Sgs2 , sgn. Htc one x daha iyiler

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
ben alma derim.. Androidli bir cihaz al. Sgs2 , sgn. Htc one x daha iyiler

önerin için teşekkürler ama android kullanmam ben (belki çok önyargılıyımdır ama öyle) şu saatten snra da symbian bitecek gibi duruyor. Wp de benim için iphoneden farksız kullanım yönünden. O yüzden şuan meego görünüyor bana.

Bu arada benim çok temiz hatta en iyi ikinci el telefon statüsünde c7 m var. N9 almak için üste ne kadar daha isterler ki acaba.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

önerin için teşekkürler ama android kullanmam ben (belki çok önyargılıyımdır ama öyle) şu saatten snra da symbian bitecek gibi duruyor. Wp de benim için iphoneden farksız kullanım yönünden. O yüzden şuan meego görünüyor bana.

Bu arada benim çok temiz hatta en iyi ikinci el telefon statüsünde c7 m var. N9 almak için üste ne kadar daha isterler ki acaba.
Bir arkadaşa 1000 tl demişlerdi.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sıfır N9 için ikinci el C7 vereceksen en az 800-900 fark ödersin herhalde

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır N9 için ikinci el C7 vereceksen en az 800-900 fark ödersin herhalde

offf çokmuş yaa o kadar olduğunu bilmiyordum n9 en fazla 1000 tl dir diyodum 500 e elden c7 yi satsam alırım diodum ama bu kadar pahalıysa bekleyecez artıkın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt