AVEA 100 MB İnternet Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

akro72

Üye
    Konu Sahibi
AVEA 100 MB İnternet Hediye
Arkadaşlar bugün avea'dan bir mesaj aldım. Mesaj aynen şu şekilde yazıyor:

"Avea'dan bedava 100 MB internet! Şimdi cepten internet keyfi ile siz de tanışın diye 28 Nisana kadar kayıtsız şartsız 100 MB internet hediye. Güle güle kullanın."

Bu mesaj 9230'dan geldi. Hattım faturalı, şimdi cepten internet girsem faturama yansır mı? Açıkçası Aveaya fazla güvenmiyorum. Böyle bir mesajı alan başka arkadaşlar var mı ve ne yapmalıyım?

motormali

Üye
100mb geçmessen faturaya yansımaz.onay sms si göndermeden cvp gelmesi şaşırtıcı.

466233

Üye
aynı mesaj banada geldi bir iki kere internete girdim sonra şüphelendim avea müşteri hizmetlerini aradım bu konuda hiç bir bilgi veremiyorlar. yalan yanlış konuşuyorlar ay sonu üzülmeyin kesin doğruluğu olmadan girmeyin internete girmem arkadaş bu nasıl bir hizmet anlayamadım

466233

Üye
aynı mesaj banada geldi bir iki kere internete girdim sonra şüphelendim avea müşteri hizmetlerini aradım bu konuda hiç bir bilgi veremiyorlar. yalan yanlış konuşuyorlar ay sonu üzülmeyin kesin doğruluğu olmadan girmeyin internete girmem arkadaş bu nasıl bir hizmet anlayamadım
bugün aradılar 100 mb hediyen var dediler sorun halettiler düzeltme yapayaım dedim güle güle kullanın