Culio’ya Kapılar Kapandı İddiası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Culio’ya Kapılar Kapandı İddiası

Galatasaray ile Orduspor arasında sorun olan Arjantinli oyuncu ortada kalıyor. Fatih Terim’in, Culio’nundönüşüne sıcak bakmadığı, ayrıca diğer kiralıklar Stancu ve Kazım’ı da kesinlikle istemediği ortaya çıktı,

Galatasaray, Emmanuel Culio’ya kapıyı kapatıyor. Sarı-kırmızılıların, Orduspor tarafından sözleşmesi fesh edilen Arjantinli futbolcuyu gelecek yılı kadrosunda düşünmediği belirlendi.

Teknik Direktör Fatih Terim’in, Culio’ya yaşanan son tartışma yüzünden sıcak bakmadığı öğrenildi. Cim-Bom’un sözleşmesi devam eden Culio’nun yanı sıra yine Orduspor’da kiralık oynayan Rumen golcü Bogdan Stancu’yu da elden çıkarmak istediği vurgulandı.

Fatih Terim ligin devre arasında Olympiakos’a kiralanan Kazım’ı da gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor.

Kazım’ın ilk yarıdaki performansından memnun kalmayan Terim’in, kiralık oyuncular arasında sadece Suudi Arabistan’ın Al Nasrr takımıyla bağlarını koparan Kolombiyalı Pino’yu geniş kadroda tutulabileceği ifade edildi. Pino ile ilgili son kararın kamp sonunda verileceği iddia edildi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kesinlikle kapı gösterilmeli ...
Galatasaray' ın bu tip karektersiz oyunculara ihtiyacı yok , olmamalı da ...

ssercan

Üye
Stancu yedek olarak kesinlikle takim da tutulmalı. Öyle de olacaktır diye tahmin ediyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Stancu nun kumaşı gerçekten iyi ...
Culio da öyle ama bu saatten sonra bu takımda yer verilmemeli , kapı gösterilmeli ... Şu yaptığı açıklamalar ne kadar karektersiz olduğunu göstermekte ...

Zaten şampiyon liginde oynayacak bir takım , Culio gibi orta düzey oyuncularla Avrupa da başarılı olması mümkün değildir.
O yüzden Galatasaray çok daha kaliteli bir orta saha bulmalı , bulacaktır da ...

ssercan

Üye
Her iki kanata da top taşıyabilen hızlı oyuncu lazım. Stancu seneye daha çok şans bulacaktır lige de alıştı zaten.
Culio ise kanat alınmazsa takim da tutulur diye düşünüyorum ama avrupa icin kesinlikle yeterli değil tabi.

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

okannn41

Üye
adam Galatasay da oynamak istiyorum diyor bizimkiler adama karaktersiz damgası vuruyor. nasıl Galatasaray'lısınız anlamak mümkün değil.

turker10

turker10

Üye
Stancu nun kumaşı gerçekten iyi ...
Culio da öyle ama bu saatten sonra bu takımda yer verilmemeli , kapı gösterilmeli ... Şu yaptığı açıklamalar ne kadar karektersiz olduğunu göstermekte ...

Zaten şampiyon liginde oynayacak bir takım , Culio gibi orta düzey oyuncularla Avrupa da başarılı olması mümkün değildir.
O yüzden Galatasaray çok daha kaliteli bir orta saha bulmalı , bulacaktır da ...
sende hep konuşuyon ama geçen sene sizin oyuncunuz olmayan emenikenin kafasını nasıl çeldiğinizi sonra transfer ettiğinizi herkes biliyor.... culio bence iyi bir oyuncu karaktersiz olduğunuda düşünmüyorum ortada kötü bi durumda yok terimde gönderdiği oyunculara bize karşı oynayamaz maddeside koydurmuyor ilk devre oynadılar....durum ortada....:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sende hep konuşuyon ama geçen sene sizin oyuncunuz olmayan emenikenin kafasını nasıl çeldiğinizi sonra transfer ettiğinizi herkes biliyor.... culio bence iyi bir oyuncu karaktersiz olduğunuda düşünmüyorum ortada kötü bi durumda yok terimde gönderdiği oyunculara bize karşı oynayamaz maddeside koydurmuyor ilk devre oynadılar....durum ortada....:oke:

İyi oyuncu - karakterli oyuncu , Galatasaray maçı öncesi bu açıklamaları yapar mı ? Sen ordusporun futbolcususun , Galatasaray maçı öncesi oynamak istemezdim diyeceksin öyle mi ? Nasıl profosyenelliktir bu ? Bu açıklamayı aklı selim bir futbolcu yapar mı ?

Evet herşey apaçık ortada ... :oke:

Okuyup , anlayabilirsin ...
:oke:http://www.maxicep.com/galatasaray/ve-culio-ozur-diledi-622355.html

turker10

turker10

Üye

İyi oyuncu - karakterli oyuncu , Galatasaray maçı öncesi bu açıklamaları yapar mı ? Sen ordusporun futbolcususun , Galatasaray maçı öncesi oynamak istemezdim diyeceksin öyle mi ? Nasıl profosyenelliktir bu ? Bu açıklamayı aklı selim bir futbolcu yapar mı ?

Evet herşey apaçık ortada ... :oke:

Okuyup , anlayabilirsin ...
:oke:http://www.maxicep.com/galatasaray/ve-culio-ozur-diledi-622355.html
herşeye iyi hoş değinmişsin de bide geçen seneki emenike olayına değinseydin süper olurdu buna karaktersizlik diyosan ona tarif edecek kelime bulamadın heralde onun için mi ondan bahsetmedin....:nono:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Adamın sakat olduğu kanıtlandı ama ...
Son 3 maçta adam oynamamış üstelik ... Emenike olayında şu ana kadar herhangi bir suç tespit edilmedi ama ? Olay yargı da biliyorsunuz ...

Ama Culio kendi ağzıyla itiraf ediyor ... Culio ile Emenike olayı sence aynı mı ? Uzakdan yakından alakası yok ...
Bence arada KOCAMAN BİR FARK VAR ...

Üstelik Culio olayında , Federasyondan bir ceza gelmesi bile gündem de bu aralar ... Ama doğru ama yanlış ...
Bekleyip görelim ...

turker10

turker10

Üye
Adamın sakat olduğu kanıtlandı ama ...
Son 3 maçta adam oynamamış üstelik ... Emenike olayında şu ana kadar herhangi bir suç tespit edilmedi ama ? Olay yargı da biliyorsunuz ...

Ama Culio kendi ağzıyla itiraf ediyor ... Culio ile Emenike olayı sence aynı mı ? Uzakdan yakından alakası yok ...
Bence arada KOCAMAN BİR FARK VAR ...

Üstelik Culio olayında , Federasyondan bir ceza gelmesi bile gündem de bu aralar ... Ama doğru ama yanlış ...
Bekleyip görelim ...
kim son üç maçta oynamamış (anlamadım valla).....
:ah
culio diyosan oynuyo adam geçen sene emenikeden bahsediyosan oda fener maçından önceki maçlarda oynuyo....??????

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kim olacak , Emenike ...:emzik:
Fenerbahçe maçında oynamadı diye dedikodu , sallamasyon haber var ya hani ...!

turker10

turker10

Üye
Kim olacak , Emenike ...:emzik:
Fenerbahçe maçında oynamadı diye dedikodu , sallamasyon haber var ya hani ...!

bence sen sallamasyon yapıyon ben kafadan konuşmam emenikenin maçlarına baktım maçkolikten fener maçından önceki maçlarda adam çatır çatır oynamış bence sende bilgilerini tazelesen iyi olur ?????? :nono: bakalım haberler mi sallamasyon sen mi sallamasyon yapıyon....:ehe
:ehe:d:
:ehe
buda o sezonun maç listesi karabük'ün bakabilirsin ben belgeli konuşmayı severim....:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bence sen sallamasyon yapıyon ben kafadan konuşmam emenikenin maçlarına baktım maçkolikten fener maçından önceki maçlarda adam çatır çatır oynamış bence sende bilgilerini tazelesen iyi olur ?????? :nono: bakalım haberler mi sallamasyon sen mi sallamasyon yapıyon....:ehe
:ehe:d:
:ehe
buda o sezonun maç listesi karabük'ün bakabilirsin ben belgeli konuşmayı severim....:oke:

Arkadaşım , öncelikle konuşma tarzına ve üslubuna dikkat etmeni öneriyorum ...
Olayı kişisele çevirmek son derece yanlış ... Senin tarzında sana cevap vermeyeceğim ...

Gelelim olaya ;
Emenike Fenerbahçe maçından önce sakatlanamaz mı ?
( En ufak örnek bu hafta Orduspor da oynayan kiralık oyuncunuz tam sizin maça sıra gelince Stancu sakatlanmış , hemen art niyet mi arıyalım bunda da ? Bu kadar mı basit bu işler ... ) Böyle birşey tarihte yok mudur ? Ne demek istiyorsunuz açık konuş da bilelim .

Emenike 3 maç oynamamıştır demiştim . Sen de aksini iddaa ediyorsun , olabilir . O da yetmezmiş gibi haddinizi aşarak sallamasyon diyorsunuz bana ...

Verdiğiniz linki sağlıklı incelememişsiniz . Emenike , sakatlığından ötürü ligin son 3 maçında oynamamış ... Bunlar da
Fenerbahçe , Antalyaspor ve Trabzonspor ...:oke:

Üstelik o zamanlar Emenike'nin adı Trabzonspor ile de geçiyordu ...
Medyayı takip etseydiniz görürdünüz . :)

Trabzonspor maçında oynamadı diye biz de hemen bir kulp mu takalım . Bu kadar saçma birşey olabilir mi ?

Böylelikle sadece Fenerbahçe maçında oynamadı , Fenere gelince sakatlandı vs vs gibi sallamasyon laflar , safsatadan ibaret olduğu bir kez daha kanıtlanmış oluyor ...:)

Bu demek oluyor ki , Emenike ye atılan bir çamurdur bu ...
:oke:
Adam Fenerbahçe ye transfer olduğunda bile antremanlara çıkamadı sakatlandığından ötürü ... Daha ne diyelim ...:ehe

Son olarak da ;

Konu : Culio ... Emenike olayıyla uzakdan yakından alakası yoktur . Konuyu da daha fazla amacından çıkarmayalım ...

Keyifli forumlar ...

turker10

turker10

Üye

Arkadaşım , öncelikle konuşma tarzına ve üslubuna dikkat etmeni öneriyorum ...
Olayı kişisele çevirmek son derece yanlış ... Senin tarzında sana cevap vermeyeceğim ...

Gelelim olaya ;
Emenike Fenerbahçe maçından önce sakatlanamaz mı ?
( En ufak örnek bu hafta Orduspor da oynayan kiralık oyuncunuz tam sizin maça sıra gelince Stancu sakatlanmış , hemen art niyet mi arıyalım bunda da ? Bu kadar mı basit bu işler ... ) Böyle birşey tarihte yok mudur ? Ne demek istiyorsunuz açık konuş da bilelim .

Emenike 3 maç oynamamıştır demiştim . Sen de aksini iddaa ediyorsun , olabilir . O da yetmezmiş gibi haddinizi aşarak sallamasyon diyorsunuz bana ...

Verdiğiniz linki sağlıklı incelememişsiniz . Emenike , sakatlığından ötürü ligin son 3 maçında oynamamış ... Bunlar da
Fenerbahçe , Antalyaspor ve Trabzonspor ...:oke:

Üstelik o zamanlar Emenike'nin adı Trabzonspor ile de geçiyordu ...
Medyayı takip etseydiniz görürdünüz . :)

Trabzonspor maçında oynamadı diye biz de hemen bir kulp mu takalım . Bu kadar saçma birşey olabilir mi ?

Böylelikle sadece Fenerbahçe maçında oynamadı , Fenere gelince sakatlandı vs vs gibi sallamasyon laflar , safsatadan ibaret olduğu bir kez daha kanıtlanmış oluyor ...:)

Bu demek oluyor ki , Emenike ye atılan bir çamurdur bu ...
:oke:
Adam Fenerbahçe ye transfer olduğunda bile antremanlara çıkamadı sakatlandığından ötürü ... Daha ne diyelim ...:ehe

Son olarak da ;

Konu : Culio ... Emenike olayıyla uzakdan yakından alakası yoktur . Konuyu da daha fazla amacından çıkarmayalım ...

Keyifli forumlar ...

ASIL OLAY CULİO NASIL oluyorda gs maçı öncesi bunu yapıyor ya haaa işte bende nasıl oluyorda hiçbişey yokken emenike birden fb maçı öncesi sakatlanıyor aslında aynı şey sen sadece lafı çeviriyon ... neyse fenerlilerle tartışılmıyor kendinize hep haklı görüyorsunuz... üslup için özür .....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu sana örnek de verdik . Haklı olup olmamakla ne alakası var ... (stancu orduda oynayan kiralık oyuncunuz değil mi ? Bak sizin maçtan önce hemen sakatlanmış. Biz buna hemen kulp mu koyalım . ) Böyle saçma birşey olabilir mi ?

Asıl tepki verdiğimiz olay : Galatasaray maçı öncesi Culio nun böyle talihsiz açıklamalar yapması . Culio da hatalı olduğunu belirtti ve sonunda da özür diledi . ) Bu kadar basit ...:oke:

turker10

turker10

Üye
Yahu sana örnek de verdik . Haklı olup olmamakla ne alakası var ... (stancu orduda oynayan kiralık oyuncunuz değil mi ? Bak sizin maçtan önce hemen sakatlanmış. Biz buna hemen kulp mu koyalım . ) Böyle saçma birşey olabilir mi ?

Asıl tepki verdiğimiz olay : Galatasaray maçı öncesi Culio nun böyle talihsiz açıklamalar yapması . Culio da hatalı olduğunu belirtti ve sonunda da özür diledi . ) Bu kadar basit ...:oke:
buna ne gerek var anlamadım ki adam bizim zaten verirken maddeyi koyardık bize karşı oynayamaz diyeee....:ehe istesenizde kulp takılacak bi durum yok ortada.....:ehe

öyle değil mi ama fenerle gs yi karıştırma lütfen. geçen terimde çıktı çatır çatır anlattı yorumcular ve katılanlar ağzını açamadı... adam herşeyiyle biz haklıyız dedirtti.. olayın bizle alakası yok ve culionun durumuda o kadar garip bir durum yok sadece gs den tepki çekmemek için öyle davranmıştır....:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu halen garip bir durum yok diyorsun . Şaka gibi ...
Culio , 1,5 milyon euro verildiği takdir de Orduspor malı olacaktı . Yani opsiyon hakkı öncelik hakkı Orduspor da ... Daha Culio , kimin oyuncusu onu bilmiyorsun , sonra gelmişsin burada yorum yapıyorsun . :) Enteresan ...

Programı iyi dinleseydin , Orduspor başkanı ne diyor ; oyuncu ile 4 yıllık anlaşma bile yapmıştık diyor ... Culio efendi , Galatasaray maçı öncesi , oynamak istemezdim vs gibi abasti iştigal laflar ederse , ki bu bir hatadır . Hatalı olduğunu kendi de biliyor , özür de diledi , ama böyle tepkiler alması da çok normal ...

Ne demek sen oynadığın klubün futbolcusu olacaksın ve maçtan önce rakip takım için oynamak istemezdim diyeceksin öyle mi ? Bu nasıl profosyenelliktir . Aslanlar gibi sezonu tamamlarsın , sonra böyle bir açıklama yaparsın . ;)

Şu culio yu böyle laflardan sonra bile savunabiliyorsunuz ya pes diyorum başka da birşey demiyorum ...:oke:

turker10

turker10

Üye
Yahu halen garip bir durum yok diyorsun . Şaka gibi ...
Culio , 1,5 milyon euro verildiği takdir de Orduspor malı olacaktı . Yani opsiyon hakkı öncelik hakkı Orduspor da ... Daha Culio , kimin oyuncusu onu bilmiyorsun , sonra gelmişsin burada yorum yapıyorsun . :) Enteresan ...

Programı iyi dinleseydin , Orduspor başkanı ne diyor ; oyuncu ile 4 yıllık anlaşma bile yapmıştık diyor ... Culio efendi , Galatasaray maçı öncesi , oynamak istemezdim vs gibi abasti iştigal laflar ederse , ki bu bir hatadır . Hatalı olduğunu kendi de biliyor , özür de diledi , ama böyle tepkiler alması da çok normal ...

Ne demek sen oynadığın klubün futbolcusu olacaksın ve maçtan önce rakip takım için oynamak istemezdim diyeceksin öyle mi ? Bu nasıl profosyenelliktir . Aslanlar gibi sezonu tamamlarsın , sonra böyle bir açıklama yaparsın . ;)

Şu culio yu böyle laflardan sonra bile savunabiliyorsunuz ya pes diyorum başka da birşey demiyorum ...:oke:
söylediklerin konusunda hiçbi sıkıntı yok hepsi doğru hepsi normalde bunu bi fenerbahçelinin söyleyebilmesi gerçekten çok ama çok komik...:ehe
:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt