Selamün Aleyküm.
Nextman Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: ortalama günde 350 km yuh şoförün vardır umarim Genişletmek için tıkla ... var benim bugün mesela karşı anadolu yakası sonra çerkezköye ordan çorluya alıştım artık
m542tf' Alıntı: ortalama günde 350 km yuh şoförün vardır umarim Genişletmek için tıkla ... var benim bugün mesela karşı anadolu yakası sonra çerkezköye ordan çorluya alıştım artık
m542tf Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Gökçen hayırlı Geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Gökçen hayırlı Geceler
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin
papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi hoş geldin
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam gökçen abi hoşgeldin nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamün Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam gökçen abi hoşgeldin nasılsın
m542tf Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali Kemal hayırlı geceler
papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam Ali Kemal hayırlı geceler
papakudioflu Emekli Yönetici m542tf' Alıntı: Aleykumselam Ali Kemal hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... sagol mustafa sanada hayırlı geceler nasılsın nasıl gidiyor
m542tf' Alıntı: Aleykumselam Ali Kemal hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... sagol mustafa sanada hayırlı geceler nasılsın nasıl gidiyor
L-LumieRe Üye papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kemal abi hos geldın
papakudioflu' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kemal abi hos geldın
Tuba Üye nextman' Alıntı: sohbete doyum olmaz ben yatayım İzninizle arkadaşlar.herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler selam gececiler uzun zamandır yazmıyordum buraya ---------- Eklendi @ 00:45:29 ---------- Yazıldı @ 00:45:12 ---------- 'Nur'*, OttomaN TigeR*+, nextman*+, L-LumieRe, papakudioflu, m542tf, s@hr@*+
nextman' Alıntı: sohbete doyum olmaz ben yatayım İzninizle arkadaşlar.herkese hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler selam gececiler uzun zamandır yazmıyordum buraya ---------- Eklendi @ 00:45:29 ---------- Yazıldı @ 00:45:12 ---------- 'Nur'*, OttomaN TigeR*+, nextman*+, L-LumieRe, papakudioflu, m542tf, s@hr@*+
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleyküm selam abi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen nasılsın
OttomaN TigeR Üye oo bugün maşallah iyi kalabalık var. ---------- Eklendi @ 00:46:34 ---------- Yazıldı @ 00:46:13 ---------- İyim kemal abi seni sormalı,
oo bugün maşallah iyi kalabalık var. ---------- Eklendi @ 00:46:34 ---------- Yazıldı @ 00:46:13 ---------- İyim kemal abi seni sormalı,
papakudioflu Emekli Yönetici L-LumieRe' Alıntı: Aleykum selam kemal abi hos geldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hasan görüşemedik birkaçgündür ---------- Eklendi @ 00:47:23 ---------- Yazıldı @ 00:46:37 ---------- iyiyim gökçen çok şükür bu arada nur gelmiş hoş gelmiş
L-LumieRe' Alıntı: Aleykum selam kemal abi hos geldın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk hasan görüşemedik birkaçgündür ---------- Eklendi @ 00:47:23 ---------- Yazıldı @ 00:46:37 ---------- iyiyim gökçen çok şükür bu arada nur gelmiş hoş gelmiş
OttomaN TigeR Üye Ya bugün cevap yazdığım bazı konulara girmek istediğimde uyarı veriyor. Nedeni bilen var mı? ---------- Eklendi @ 00:48:52 ---------- Yazıldı @ 00:48:00 ---------- Hoş geldin, sayın moderatörüm nasılsın?
Ya bugün cevap yazdığım bazı konulara girmek istediğimde uyarı veriyor. Nedeni bilen var mı? ---------- Eklendi @ 00:48:52 ---------- Yazıldı @ 00:48:00 ---------- Hoş geldin, sayın moderatörüm nasılsın?
L-LumieRe Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi uykum var yatıcam bıraz sonra. Senı sormalı bugun gorusemedık
OttomaN TigeR' Alıntı: Hasan sen nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi uykum var yatıcam bıraz sonra. Senı sormalı bugun gorusemedık