yanlış rom yükledim ve başıma gelenler yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
yanlış rom yükledim ve başıma gelenler yardım lütfen
arkadaşlar telefonu alalı 2-3 gün oldu(samsung infuse) türkçe olması için rom kuruyordum birisi f1 innovation romu tavsiye etti bende gidip galaxy s için olanı kurmuşum sonra telefon samsung logosunda kalıyor ve açılmıyor recovery moda giripte başka rom yükleyemedim telefonu pc ye bağladım pc den bağlantı sesi geldi fakat pc nin ekranına hiç birşey gelmedi telefonun ekranında ise dönen şey dondu kaldı :( lütfen yardım edin arkadaşlar...

klongs

klongs

Üye
download moda alabiliyormusun?

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
kardeş recovery moda alamadım downloada ise tuşlar ile alamam sanırım bilgisayara takıp cod yazı alıyolardı internette videoda görmüştüm öyle birşey ile almayı bilen paylaşırsa sevinirim download moddan sonra odinle işi bitiririz gibi geliyor

klongs

klongs

Üye
internette böyle bir şey buldum bir dene belki olur

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
hocam elektrikçi değilimki yapayım jig almak lazım sanırım

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
jigi takında download moda giriyormuş hocam ordanda kurtarma dosyasını yüklemem lazımmış jig lede olmazsa diye korkuyorum telefoncular kaça yaparlar acaba

klongs

klongs

Üye
en az 150 tl

kontsergen

Üye
    Konu Sahibi
en azmı yandık valla

hotlock

hotlock

Üye
en azmı yandık valla

Arkadas abartmis o kadr degl son care jtag yaparsin onunda fiati 80 tl dir. Ama samsunglarda brick olunca bi alet var usb ye takiyosn telefonu sifirlayip recovery moddan sd kart uzerinden rom yuklemeni sagliyor ucuz bisydi . biraz arastr adini tam hatrlamiyorm sahibinden.com da gormustm.

mancukya

Üye
Jig ile download moda alabilirsin. Baska yöntemlerde var ama sakat bence bikmadan tus kombinosyon ile 15 20 kere sürekli tel kapali durumda acip download mod almak icin zorla. diger yöntem yazilmis jig, baska bir yöntem teli sac kurutma makine ile isitip acmaya calismak direk Download moda aliyor ama ne kadar saglikli tartisilir.

karayel90

karayel90

Üye
Benim arkadaş telefonuna yanlış rom yükleyip brick yapmıştı (Galaxy Ace) servise gönderdi program yüklüyodum telefon açılıp kapandı bi daha açılmadı dedi bedavaya yapmıştı servis benim dediğim yöntemi dene istersen ama belkide parada alabilirler hiç belli olmaz

hotlock

hotlock

Üye
Jig ile download moda alabilirsin. Baska yöntemlerde var ama sakat bence bikmadan tus kombinosyon ile 15 20 kere sürekli tel kapali durumda acip download mod almak icin zorla. diger yöntem yazilmis jig, baska bir yöntem teli sac kurutma makine ile isitip acmaya calismak direk Download moda aliyor ama ne kadar saglikli tartisilir.

Hurafe hocam bunlar ya yok kurutma makinesyle ısıt faln . oldu olacak dolaba koyalım kendine hard reset atsın :D

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo

enyumen

Üye
Arkadaşlar İstanbul da Teknik Servis işi yapan Boyut İletişim, Brick olmuş yani tamamen çökmüş hiç açılmayan cihazlarınızı jtag yaparak professional bir şekilde onarabiliyor, yabancı dil olan cihazlara türkçe rom yükleniyor ve kayıt işlemi de yapılıyor, sim free ve unlock yapılır, hem de çok uygun fiyatlara yapılıyor.

mancukya

Üye
Hurafe hocam bunlar ya yok kurutma makinesyle ısıt faln . oldu olacak dolaba koyalım kendine hard reset atsın :D

Galaxy S1 aldigim dönemde kurdugum rom Bootladeri patlatti (Samsung o dönemde bazi Gsm firmalari icin download ve recovery menu kaldiriyordu)
Gezmedigim site kalmadi önerilerden biriside buydu mantik olarak isinmis telofon koruma icin kendini Download moda atiyor ben o sekilde yapmistim sonrasinda cok kurcaladigim icin ebay üzerinden jig satin almistim.
Tabiki riskli bir olay ama tel bozuldugunda ve garanti kabul etmedigi icinde mecburen yaptim herhangi bir zararida olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt